Da se Katarina Ujdur još nije oporavila od izbornog poraza u svibnju, priča cijeli Metković, a ova nesuđena MOST-ova gradonačelnica svojim postupcima svako malo dokazuje koliko joj je teško pao gubitak vlasti.

Po uzoru na svog političkog mentora Nikolu Grmoju, Katarina Ujdur politici pristupa populistički, govori ono što misli da narod želi čuti. No građanke i građani Metkovića nisu ni ovce ni nepismeni što su pokazali na svibanjskim izborima kada su okrenuli leđa MOSTU-u. Iako većina građana Metkovića jako dobro razumije lokalnu politiku, sama gospođica Katarina Ujdur još nije shvatila da se jeftinim politikanstvom neće nametnuti kao ozbiljna političarka, već kao svojevrsna maskota MOST-a, političkog pokreta čiji su politički prvaci nakratko zabljesnuli na hrvatskom političkom nebu, a onda poput zvijezdi repatica izgorjeli u surovoj atmosferi.

Ovako to izgleda kad se netko usudi kritizirati rad Katarine Ujdur…

Pribjegavajući dosjetkama i, rekli bi u narodu, upljuvcima, Katarina Ujdur pokušala je diskreditirati u nekoliko navrata na sjednicama Gradskog vijeća svoje političke suparnike iz redova vladajuće koalicije na čelu s gradonačelnikom Daliborom Milanom, no izvukla je deblji kraj. Osim tuge koju pokazuje za gubitkom političke moći, gospođica Ujdur je, očito, i jako tašta. Ne trpi kritike na svoj račun i otvoreno ulazi u verbalni sukob sa svojim neistomišljenicima. Oni koji se usude kritizirati lik i djelo Katarine Ujdur mogu računati na verbalni rat ove kratkotrajne bivše metkovske gradonačelnice. Upravo to su doživjeli neki sugrađani komentirajući putem FaceBooka njezine aktivnosti na posljednjoj sjednici Gradskog vijeća Grada Metkovića na koje se, potom, Katarina Ujdur obrušila poput bjeloglavog supa odašiljući tako poruku javnosti: „Tko se to usudi mene kritizirati!“. Eto, očito za Katarinu Ujdur ne vrijede jednaka pravila kao za njezine političke protivnike. Ona može kritizirati sve i svakoga, pa i bez argumenata, ali ako se tko usudi uputiti kritiku na njezin račun, slijedi – odmazda.

1 KOMENTAR

  1. Novinar neka malo pise o Vesni Skare Ozbolt i DC koji su zaposlili mladog pripravnika nauštrb onih koji su trebali biti izabrani…kao i o mentoru mu Nikoli iz Doljana clanu remetinec Boysa..erkapicima i kakav posao obavljaju..novinar bi imao o cemu pisati no pise samo o hdz protivnicima

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime