Kaufland, jedan od vodećih maloprodajnih lanaca u Hrvatskoj, uskoro otvara svoju prvu poslovnicu u Makarskoj. Makarska će time dobiti najsuvremeniju trgovinu prehrambenim proizvodima, kućanskim aparatima, tekstilom i igračkama na preko dvije tisuće kvadrata i sa sveukupnom ponudom od preko trinaest tisuća različitih proizvoda.

Osim robe vrhunske kvalitete po povoljnim cijenama i ljubaznog osoblja u unutrašnjosti objekta, Kaufland će u Makarskoj svojim kupcima pružiti i dovoljno veliku vanjsku površinu s više od 130 parkirnih mjesta.
Do sada je Kaufland u Dalmaciji bio prisutan u Splitu, Sinju, Trogiru, Šibeniku i Zadru, a u Hrvatskoj ima ukupno 37 poslovnica i zapošljava više od 3.700 ljudi. Novom poslovnicom stvorit će se više od 80 novih radnih mjesta čime će Kaufland zasigurno značajno pridonijeti razvoju lokalne zajednice.

Međutim, Kaufland ne posluje samo u Hrvatskoj. Poduzeće posluje u sveukupno sedam država: u Hrvatskoj, Njemačkoj, Poljskoj, Češkoj, Rumunjskoj, Bugarskoj i Slovačkoj s ukupno više od 1.230 poslovnica. Kao sastavni dio grupacije Schwarz, Kaufland je diljem Europe jedan od lidera u sektoru trgovine, a svoje korijene vuče još iz 1930. godine. Ne preostaje nam ništa drugo, nego da se još malo strpimo i za koji mjesec sami uvjerimo u kvalitetu i raznolikost Kauflandove ponude u Makarskoj!