Proteklog vikenda je nakon duge stanke održano prvenstvo Hrvatske u point fightingu u Omišu

Natjecanje je održano sa svim mjerama koje su propisane od strane nadležnih zbog pandemije korone. KBK Mawashi je nastupio sa 9 boraca u uzrastu mlađih kadeta, starijih kadeta i juniora. Osvojili su pet zlatnih medalja(prvaci Hrvatske) i dvije bronce.

Mia Vranješ prvakinja do 47 kg u kategoriji mlađi kadeti
Sara Boban obranila titulu od prošle godine do 37 kg mlađi kadeti

U uzrastu mlađih kadetkinja nastupile su Sara Boban do 37 kg i s 3 izvrsne pobijede osvojila naslov prvakinje Hrvatske. Zatim Mia Vranješ do 47 kg također s tri pobijede osvaja titulu prvakinje Hrvatske. Toni Ursić u kategoriji do 47 kg kao i njih dvije s 3 pobijede osvaja postaje ponovno prvak Hrvatske kao i prošle godine. Mia Brbić nastupila je do 32 kg i osvojila broncu, a Marin Matić je ostao bez medalje u svom prvom nastupu. U uzrastu starijih kadeta Marko Zelić osvaja zlato do 47 kg.

Gabrijel Dugonjić u svom prvom nastupu gubi borbu i ostaje bez medalje, a Toma Rujak do 63 kg osvaja broncu. I u Kategoriji juniora do 74 kg David Jozipović s 3 fenomenalne borbe s prekidima postaje prvak Hrvatske po prvi put. Za dva tjedna predstoji međunarodni turnir Kutina open.

Toni Ursić obranio titulu u kategoriji do 47 kg mlađi kadeti
Marko Zelić novi prvak do 47 kg light contact stariji kadeti

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime