Ovaj vikend u Karlovcu je održan europski kup na kojem su nastupile 32 države, 215 klubova i 1420 natjecatelja koji su se u tri dana natjecanja borili u različitim disciplinama. Za KBK Mawashi na europskom kupu nastupilo je 8 boraca koji su ostvarili odlične rezultate na jednom od najjačih turnira ove godine

Sara Boban nastupala je u dvije kategorije u uzrastu starijih kadetkinja. U prvoj kategoriji nažalost gubi prvu borbu, dok u drugoj kategoriji s dvijema pobjedama ulazi u polufinale koje gubi i osvaja broncu.

Lucija Brbić je također nastupala u dvije kategorije u uzrastu mlađih kadetkinja. U kategoriji do 42 kilograma osvaja broncu, dok u drugoj kategoriji ostaje bez medalje.

Ivano Grmoja borio se u mlađim kadetima do 37 kilograma i odličnim borbama dolazi do trećeg mjesta. Petra Gazilj je nastupila u kategoriji do 37 kilograma u uzrastu mlađih kadetkinja te sa 2 izvrsne borbe dolazi do polufinala koje ovaj put gubi i osvaja brončanu medalju. Lucija Kuran je nastupila također u kategoriji do 37 kilograma,ali nažalost gubi prvu borbu i ovaj put ostaje bez medalje. Franko Jukić je nastupio u uzrastu starijih kadeta do 57 kilograma i sa tri vrhunske borbe osvaja treće mjesto.

Drago Bašković je nastupio u kategoriji do 37 kilograma te izgubio prvu borbu.

Gabriela Bašković se borila u mlađim kadetkinjama do 47 kilograma te odradila izvrsne dvije borbe, ali nažalost gubi polufinale i osvaja treće mjesto. 

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime