U subotu, 14. studenog 2020. godine oko 13.00 sati u Zadru na izlazu s autoceste A-1 policijski službenici PU zadarske Odjela kriminaliteta droga zaustavili su osobni automobil Jaguar zagrebačkih registarskih oznaka s kojim je upravljao 19-godišnji hrvatski državljanin


Prilikom kontrole vozilo je pregledano službenim psom za detekciju droga Policijske uprave zadarske, koji je pozitivno reagirao na prisutnost droga u području stražnjeg unutarnjeg dijela vozila.
Zbog sumnje da se u vozilu na skrivenom mjestu prevozi nepoznata vrsta droge, policijski službenici su od Županijskog suda u Zadru zatražili izdavanje Naloga za pretragu vozila.


Provedenom pretragom vozila, na skrivenom mjestu u posebno preinačenom prostoru unutar vozila, pronađeno je 5 PVC vrećica u kojima se nalazila zelene biljna materija karakteristična za drogu marihuanu ukupne težine oko 4 956 grama, za koju je preliminarnim ispitivanjem dobivena pozitivna reakcija na drogu marihuanu. Vozač je uhićen i doveden u službene prostorije policije, pronađena droga mu je oduzeta kao i vozilo s kojim je vršio prijevoz.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime