Jučer oko 08:20 sati na predjelu Drvenika Velikog, policijski službenici Postaje pomorske policije Split uočili su muškarca za kojeg je postojala sumnja da se bavi nezakonitim lovom školjkaša

Tijekom policijskog postupanja na mjesto događaja stigao je drugi muškarac koji je policijskim službenicima uputio prijetnje.

Obojica su dovedena u službene prostorije radi provođenja kriminalističkog istraživanja. Od 38-godišnjeg muškarca oduzeto je 0,5 kg zaštićene školjke prstaca, te pribor za vađenje- čekić, maske i disalice. Protiv istog će biti podnesene kaznene prijave zbog postojanja sumnje u počinjenje kaznenog djela Uništavanje zaštićenih prirodnih vrijednosti i Nezakoniti ribolov, dok će protiv 61-godišnjaka  biti podnesena kaznena prijava zbog postojanja sumnje u počinjenje kaznenog djela Prijetnje.

3 KOMENTARI

  1. Eto čime se dična Policija bavi….. pola kila prstaca čovik utuka pa ga terete za KAZNENO DJELO!!!!! A drugoga za prijetnju, i to KAZNENO DJELO… biće im reka da dabogda ih Bog kaznio ja mislim da je najveće KAZNENO DJELO šta smo se rodili i živimo u ovoj policijskoj Tvorevini di se normalni građani šikaniraju, progone, prijavljuju, kazneno proganjaju za svakakve PIZDARIJE a kriminalci “BELOSVETSKOG” kalibra kao lokalni HDZovci i bratija šta popljačkaše Državu i uništiše nas do temelja jedu po restoranima iste te prstace i to na desetke kila zajedno s janjetinama i ostalom marendama, naravno na naš i Državni račun dosta pogledat separe gori u Zadvarju svaki utorak… a njihovi vrli sinovi s bocama rone i tamane ribu i školjkaše GODINAMA i to svaka budala pa i Policija pomorska naravno zna, ali ih nisu priveli ni optužili za kaznena djela. U VAZIRISTANU ILI NEKOM DRUGOM STANU ZAKON SE POŠTUJE PA MAKAAR ONAJ PLEMENSKI, ALI OVDJE U UNIJI NE. Ovdje vlada Zakon da nema Zakona za one izvan Zakona a da Zakon tlači one koji su unutar Zakona. KO vam dosad nije reka doviđenja sada će vam reći ZBOGOM. Jer još veće KAZNENO DJELO od onoga da smo se jadni rodili ove u ovoj baruštini je da još nismo utekli iz nje!!

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime