KOJA BUDALA! Ratni zločinac Šešelj gazio hrvatsku zastavu

0

Predsjednik Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj psovao je hrvatsku delegaciju koja boravi u posjetu Srbiji i gazio je hrvatsku zastavu u Skupštini Srbije, priopćila je ta stranka

“Šešelj je na ulazu u Narodnu Skupštinu ugledao hrvatsku zastavu, pritrčao je, oborio stijeg na beton, pokušao je poderati zastavu, a onda su je on i zastupnik Filip Stojanović gazili”, navodi se u SRS-ovu priopćenju, a prenosi N1. Dodaje se i da im “pet članova osiguranja nije moglo oteti zastavu i stijeg”. Šešelj je nakon toga ušao u skupštinsko predvorje, gdje se nalazila cijela delegacija hrvatskog Sabora. On im je, kako navode radikali, prišao i rekao da je “izgazio ustašku zastavu” i uputio psovke. Podsjetimo, predsjednik Hrvatskoga sabora Gordan Jandroković započeo je danas dvodnevni službeni posjet Srbiji, što je nastavak političkog dijaloga između dviju zemalja nakon nedavnog posjeta srbijanskog predsjednika Aleksandra Vučića Hrvatskoj.

1 KOMENTAR

  1. Tako nam i treba. Stalno trčimo u Beograd, primamo njihove (bivše ??) četnike koji su po Hrvatskoj palili (Vučić, Vulin i kompanija) pa se ovde s nama sprdaju i provociraju, pravi smo mazohisti i budale. Šta bi bilo da je situacija obratna, da se to dogodilo u Saboru ??? Možete zamislit? Znajući povijest događanja s hrvatskim izaslanstvima u toj Skupštini (Radić i ubojstva naših poslanika itd) ovo je jezivo! Šta kaže Eurounija? Ja bi da sam vlast lipo na granici s tim plemenom sagradio zid kao u Gazi, nema unutra, nema van, završila priča. Zid. iza zida 100 metara žica visine 5 metara na minskome polju. I to je to. Glupani jedni tupani eto šta smo.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime