Gdje je skupocjeni Golf kojeg je ŠC Višnjik kupio prije nekoliko mjeseci? To, čini se, samo dragi Bog i Denis Karlović, direktor ŠC Višnjik znaju.

Dragog Boga nismo ni pitali, ali zato jesmo Denisa Karlovića koji nas je, po svom običaju, opet ignorirao i odbio odgovoriti na pitanja koja smo mu uputili sukladno Zakonu o medijima. Karlović naime tvrdi da nije dužan odgovarati na pitanja postavljena sukladno rečenom zakonu jer „ŠC Višnjik ne obavlja javnu službu“?!
Tako ćemo vjerojatno još dugo čekati na odgovor što se uistinu dogodilo sa službenim vozilom ŠC Višnjik kojeg je svakodnevno koristio direktor Karlović. Prema kuloarskim pričama, automobil je već dugo na popravku jer je netko skrivio prometnu nezgodu s istim, navodno u pijanom stanju, pa automobila na parkiralištu ŠC Višnjik nije bilo mjesec dana.
Kako nam direktor Karlović odbija dati informaciju je li bilo prometne nezgode, tko ju je eventualno skrivio, kolika je šteta na vozilu i sl., možemo samo nagađati koja je tajna službenog vozila. (NASTAVLJA SE…)