U korumpiranoj državi Hrvatskoj s velikim zakašnjenjem padaju krupne ribe HDZ-a i njihovih satelita koji su pljačkali i pljačkaju hrvatske građane

Jedan od pljačkaša svakako je Dragan Kovačević, uhićeni korumpirani direktor JANAF-a koji se udružio sa kontroverznim poduzetnikom Krešom Petekom i još mnogima čija će imena tek isplivati u ovoj aferi. Kako odmiču dani, tako u javnost izlaze nevjerojatni detalji pljačke državnog novca. Jučer je u garaži jedne vile u Samoboru u automobilu Dragana Kovačevića pronađeno oko milijun eura opljačkanog novca hrvatskih građana.

Dajana Šošić (FOTO:HTV)

Zanimljivo, vila je u vlasništvu Deana Šparavca, jednog od direktora u tvrtki Alfa stan, a pored njegove vile nalazi se još jedna potpuno identična kojoj je vlasnik Dragan Čolić iz Makarske. Da ništa nije slučajno, otkriva i detalj kako je Čolić vilu kupio od obitelji Vlahović koja je založila vilu prije nekoliko godina kako bi korumpirani Zdravko Mamić mogao izaći iz istražnog zatvora. Danas se Zdravko Marić. Podsjećamo, skriva od hrvatskog pravosuđa u BiH.

Dodajmo ovome da je i djevojka Dragana Kovačevića, Dajana Šošić, televizijska voditeljica na HTV-u iz Brela. Zbog lopovskih radnji svoga dečka, Dajana Šošić već snosi određene posljedice. Uprava HTV-a oduzela joj je angažman u Dnevniku.

12 KOMENTARI

  1. A ja se cudio kako se mala Čikina probila,jer kao voditeljica nije bas na razini,govor na istom tonalitetu,nikakvih emocija.A sad kad vidim ko je dečko,ocito je kako se “probila”.Sad u Šampiona pa cemo cuti jos komentara pa vam prenesem zapazanja u stozeru.

  2. Nisu ni tebi mrska,nekako veselo se vrtiš oko njih, ka i stari mačak oko vruće kaše! Neka, neka,uvjek su ženska i muška posla u prednosti pred drugim stvarima, bolje past na jaja ,nego na kriminal kao stari komunisti hdz-a i sdp-a!

  3. Meni je iskreno žao Dajane. Bez obzira na sve ipak je ona u plejadi voditeljica bila jedina koju nije krasilo samo lijepo lice ( a pritom želim reći da stvarno ima puno simpatičnih voditeljica i dobrih koje rade svoj posao kako treba ) A budimo malo fer mi o dikciji naglasku nemamo pojma. Ali činjenica je da bar osobno ne znam niti jednu drugo koja se javljala i s terena i uređivala Dnevnik , a pritom ima i doktorat. A sjećam se da prošla sve faze znao sam je par puta vidjeti na Trgu ( prvi put 2014 kad smo i igrali protiv Kameruna ) a onda kad je pođela izvještavati s onih prosvjeda branitelja što je stvarno bilo stresno. No nažalost rad na HTV je dosta radi nekih drugih stvari malo specifičan ( stalno predrasude zbog politike pa svima nama ta mrska preplata jer da Dajana radi na nekoj od drugih dviju komercijalnih televizija bilo bi manje kritizirana kao što su tamošnje njene kolegice i kolege koji imaju isto mane i vrline). No kao što sam rekao rad na HTV je mač s dvije oštrice i evo je nadam se samo jedna mala kušnja iz koje će simpatična Dajana izači kao pobjednica. Ja joj osobno želim ssve najbolje i držim fige.

  4. Slažem se u potpunosti. Pitanje stoji. I stvarno nije l joj ako a i ja da sam na mjestu uprave ne znam što bih napravio. Najvjerovatnije isto ili je prebacio da vodi ili izvještava iz nekog drugog područja. ( što je ona i radila. Što će najvjerovatnije i dogoditi) Jer kao što sam rekao ona nije baš pala s marsa kad se radi o novinarstvu ( prošla je u gotovo sve faze )Makar ja sam siguran da će s obzirom na iskustvo i potrebe HTV-a a tu su i druge televizije koje bi je htjele vidjeti u u svojim redovima, bar dok se ova bura smiri dobiti neki angažman. A mi ćemo kroz neko vrijeme na tu aferu i zaboraviti kao što smo i na sve druge.

  5. Ima dosta vakih cura ka Dajana, lip život,luksuz , a s kim spavaš curo? Šta radiš u Zagrebu daleko od očiju roditelja . Moze ti ćaća bit ,al pare rade čuda a ti plitkuša ,a šta nisi našla momka svojih godina i normalnih primanja pa živila ,al đava ne da mira ne ,ne !! Novac (ukradeni)i bogatstvo propast i prokletstvo!

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime