Hercgovački mediji senzacionalno izvještavaju kako je Hrvatska našla sugovornike u BiH. Grlić  i Radman u društvu europarlamentarke (koja je prethodno “maznula” mandate HSP AS ), Željane i poznatog jugovića  Dragana javljaju puku kako će Hrvatska i dalje biti iskren i aktivan zagovaratelj euroatlatnskog puta u BiH

FOTO:Bljesak.info

Neovisni mediji prenose kao su Grlić i Radman posjetili  Gornji Proboj,  selo  punca Grlića. U svojoj poruci euroatlantski komunisti socijalisti  HDZ BiH navode kako će se potruditi da svim zemljama jugoistočne Europe pošalju jasnu poruku, kako imaju perspektive u Europskoj uniji tamo negdje u 2027. godini. Grlić je pripelio puku da je bitno imati veći proračun radi smanjenja gospodarske razlike, i mogućnosti povlačenja velikih nepovratnih sredstava iz EU. Jugović Čović pripelio je Grliću i Radmanu situaciju o stanju delirija preostalih Hrvata, koji željno očekuju 2027. godinu. Poseban naglasak o nepovratnim sredstvima iz Europske unije  dala je tajnica kapetana Jelavića,  Miljana, kao glavna primateljica nepovratnih gotovinskih sredstava općinskih načelnika i gradonačelnika, Hercegovine, u HDZ BiH, za ime i račun kartela jugovića Dragana, Sokolove mreže.

Primjeri povlačenja nepovratnih sredstava iz hrvatskoga proračuna koje je prezentirala švalja, za vrijeme vladavine Kapetana Jelavića, kao predsjednika HDZ BiH, ostavio je bez teksta većinu prisutnih europarlametaraca i HDZ ovaca. Konkretno radilo se o pljački proračunskog novca Republike Hrvatske, u mjesečnim iznosima  preko 17 milijuna njemačkih maraka, koje su u crnim vrećama, preko Dinare, Velebita, prebacivali predstavnici Hrvatske vojske 66. pukovnije, generali zbora HVO-a.

Nepovratna sredstva Hrvatske iz mostarskog  Aluminija  su djelom iscurila iz zemlje Bosne i Hercegovine – jugoistočne Europe preko poduzeća Primorka, koja su  djelom  poslužila za kupnju blindiranih vozila , poznatih HDZ-ovaca, marke BMW, kao zagovaratelja euroatlantskih integracija. Danas se na teret stavlja samo jednom pripadniku Sokolove mreže (Primorka)  da je iz mostarskog Aluminija izvukao 83 milijuna eura, naravno na zakoniti način, uz model uvećanih računa za energente koje je dostavljao Aluminiju (ne sumnjamo da će Jelkina revizija Sokola, potvrditi navode).

Primjeri poslovanja Sokolove mreže, danas predstavnika euroatlantskih soc- komunističkih  modela,  nepovratnih sredstava Hrvatske, djelom je poznat  puku Hrvata Bosne i Hercegovine, kroz model Hercegovačka banka i Hercegovina Holding.  Nekada komunisti, danas su demokrati, koji se zalažu za europske konvencije o zaštiti ljudskih prava i temeljnih sloboda u Bosni i Hercegovini, koji su vremenom  svoje karijere realizirali posredno preko Sokolove -JNA mreže, neposredno preko HDZ-a. Njihova vladavina  za posljedicu ima devastirani – opljačkani gospodarski sustav, demografski slom Hrvata u Bosni i Hercegovini, veliku nezaposlenost i veliki broj iseljenih kompletnih hrvatskih obitelji.

Jugović Čović upoznao je Radmana i Grlića o stanju izvučenih bespovratnih sredstava iz Vazduhoplovne industrije Soko Mostar. Drugarica Borjana Krišto upoznala je Radmana i Grlića o konkretnim primjerima- predmetima i mogućnošću izvlačenjae sredstava temeljem modela  fiktivnih računa. Borjanini primjeri  iz 1997. godine poduzeća DTG Tyryng-a iz Njemačke, primjer fiktivnih dokapitalizacija  Euro- Busa Zagreb i Li-Busa Livno, predmet Općinskog suda Livno broj KT 92/99, od 08.11.1999. godine oduševio je sve prisutne europarlamentarce na sastanku. Borjana Krišto u svom izlaganju zasjenila je i revizijske modele Aluminija notorne Jelke Miličević (revizorice JAS d.o.o.) direktorice financija Sokol d.o.o.Mostar,  koja je pravomoćno oslobođena svih optužbi kao i jugović Dragan u predmetu Lijanovići (porezna i carinske prevare), a sve zbog nedostatka originalne dokumentacije, koja je nestala čudom ( Bugojanca M.Vujevića) ,  na sudu, tužiteljstvu, carini, poreznoj.

Model izvlačenja nepovratnih sredstava elaborirao je i širokobriješki portir, danas župan, koji je okosnica politike  ćiriličara Dragana, drug Ćosić. Povlačenje nepovratnih sredstava iz Australije, par milijuna dolara, preko poduzeća u Makarskoj, izbjegavanje plaćanja poreznih taksi u Australiji izazvalo je pozornost i oduševljenje  svih nazočnih. Drug Kolobarić elaborirao je projekat Sokolove mreže koja je oprala-zamuljala milijune maraka uz pomoć certifikata HVO-a, primjer 1400 dana ratnoga puta ćiriličara Dragana kao pripadnika JNA-KOS-a i HVO,  uz sudjelovanje u procesu pretvorbe-privatizacije Sokolove imovine, oduševio je europarlamentarku Željanu i ministra Grlića.

Trenutna telekomunikacijska podrška Eronet -HT Mostar, svakako će doprinijeti da Sokolova mreža kvalitetno pripremi tranziciju pljačke preostalih poduzeća na prostoru Bosne i Hercegovine do  2027. godine, kao prijelomne godine za Euroatlantske integracije, Bosne i Hercegovine. Grlić i Radman upozoravju da “Međunarodni istražitelji kriminalnih aktivnosti Sokolove mreže u Hercegovini u ovom trenutku omogućavaju primjenu njihovih modela uz određenu prilagodbu čolakovog pravosuđa, uz model transparetnijeg  financiranja pravosudnih provizija. Grlić i Radman ispričali su se što predsjednički kandidati RH, nisu bili u mogućnosriti nazočiti Mostaru za vrijeme kampanje. Jugović Dragan s predstavnicima Sokolove mreže, svjestan da bi kandidate mogli dočekati radnici Aluminija, prihvatio je ispriku u ime Sokolove mreže i HDZ BiH, i nemogućnost održavanja predsjedničkih skupova u BiH, poželivši kandidatima dobar izborni rezultat, uz asistenciju hercegovačke pameti u osobi  Vasilija Brkiću, Ljube Ćesića, Andrije Mikulića  i njihovim specijalnih timova, pripadnika Sokolove mreže”.(NASTAVLJA SE…)

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime