Evidentirani nasilnik iz problematične obitelji, HDZ-ov gradonačelnik Makarske Jure Brkan nerijetko valja gluposti

Tako je bilo i nedavno kada ga je SDP-ova gradska vijećnica Gordana Muhtić upitala kako se Grad Makarska sprema za korona virus, eventualne karantene i sl. Neponovljivi bezveznjak Jure Brkan odgovorio joj je, između ostalog, sljedeće: “Ne budite naivni, panika se stvara iz ničega. Uhvatite se sebe, svojih briga. Očistite dvorišta, uredite okućnice, spremajte se za sezonu, budite dobri sa svojim susjedima. Korona je bolest sa simptomima malo jače prehlade! Zbog panike ne zbog bolesti, budite ljudi malo pametni… Vodite račun a o higijeni, i dezodorans i sve. Kad dođete u kancelariju da se ne čuje za vama…”.

Teško je vjerovati da bi itko mogao izgovoriti ovoliku količinu budalaština, no za nevjerne Tome predlažemo da poslušaju i snimku Jure Brkana koju je objavila FaceBook stranica Dnevna doza makarskog nereda.

Gordana Muhtić

13 KOMENTARI

  1. Ovo nije normalan tip, on je ograničen u mozgu. Drogirani debil koji nezna šta priča.Neka ti tata pročisti ispred kuće, posebice u kući. Drogirani đubre, diler, kao i tata mu kiši. Naravno i svodnik….

  2. Možda “stručnjak” želi reći CAR JE GOL !!!!!!!!!!!!!!!!!!. Možda on zna nešto što mi ne znamo!? Zašto onda ne otvori trgovine, škole, restorane i kafiće????

  3. Zašto to niste objavili prije 20 dana nego tek danas???
    Netko ima osobne interese!!!
    Jer ako je on tup objavite odmah, zašto to čuvat za sebe pa prosrat kad kome paše!?

  4. Kakvo je to čuda? Makarskom su uvjek upravljali Krkani i bit će tako,jer krkani na vlasti nisu izabrali sami sebe, njih su izabrali krkani na izborima, pa tako je bilo od 1918 i biti će tako sve dok se lustracija nesprovede ne samo u Makarskoj nego u cjeloj Hrvatskoj, a vi do tada pivajte pismicu:”Moje male ispucala kesa ka makraski kotar od potresa!”

  5. NIJE ON JEDINI.IMA I SDP SVOJEG PREPAMETNOG SRETANA GLAVIČIĆA KOJI JE NAJVEĆI UHLJEB I PREVARANT U MAKARSKOJ.OVA DVA VODEĆA POLITIČARA U GRADU UNAZADILI SU NAS,OPLJAČKALI,I POTPUNO UNIŠTILI OVAJ GRAD.

  6. Jadna majka sa Brkanon. A bivši Bilić natovario 30 kila i to je sve šta je napravio za svog mandata da je osta još 4 g već bi puka ko cvčak.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime