Nakon par godina šutnje, dio makarskih komunalnih redara odlučili su kazneno prijaviti svoje šefove zbog sumnje u kaznena djela!

Kako doznajemo, riječ je navodno o više kaznenih dijela prema kojima se Toni Skako, voditelj makarskih komunalnih redara kao i zamjenica gradonačelnika Lori Veličković terete za krivotvorenje službenih isprava, zlouporabu položaja i ovlasti, trgovanja utjecajem, nezakonito pogodovanje…
Prema kaznenoj prijavi koju su zaprimili USKOK i policija, Toni Skako je tijekom prošle i ove godine krivotvorio potpise na prekršajnim nalozima. Isto tako Skako je, kako se navodi, neke prekršajne naloge, a riječ je o desecima naloga brisao, poništavao pogodujući tako „odabranima“. Zamjenicu gradonačelnika iz redova SDP-a Lori Veličković tereti se da je u sprezi sa T. Skakom pogodovala korisnicima Park šume Osejava smanjenjem poreza!
Njih dvoje se tereti i da su krivotvorili kvadraturu „štekata“ na način da su pisali manju kvadraturu od korištene i tako oštetili proračun Grada Makarske za nemale novce.
Više detalja o kaznenim prijavama i kriminalnim radnjama za koje komunalni redari optužuju svoje nadređene objavljujemo uskoro.