Kriptovalute su budućnost, u to nema sumnje. Najpoznatija od svih svakako je Bitcoin, no u optjecaju su i stotine drugih kriptovaluta u koje se isplati ulagati

Kriptomat nudi najbolju uslugu svima, bez obzira je li riječ o početnicima koji bi htjeli nešto naučiti o kriptovalutama ili o iskusnim ulagačima koji žele biti dobro informirani o trendovima na tržištu kriptovaluta.

Korištenje Kriptomata je jednostavno. Uz vrlo jasne upute svatko može doznati kako kupiti ili prodati neke od preko 340 kriptovaluta s kojima radi Kriptomat. Oni koji se pri put susreću sa kriptovalutama, naučit će kako kupiti kriptovalute kreditnom karticom, kako ih prodati, kako naći adresu svog bitcoin novčanika, kako otvoriti račun itd.

Kad se jednom registrirate i naučite osnove, možete krenuti u kupoprodaju kriptovaluta, redovito pratiti njihov tečaj, utvrditi trenutnu vrijednost.

Povijest digitalnih valuta odnosno kripto cijena govori Vam sve o povijesnoj vrijednosti te valute i može se prikazati u obliku grafikona ili popisa prošlih cijena kriptovaluta. Svaka kriptovaluta ima drugačiju povijest cijena, a analizom Vas može informirati o prošlosti novčića i pomoći Vam u predviđanju njegove budućnosti.

Svaka kriptovaluta ima različitu cijenu, a cijena kriptovaluta se kreće od djelića centa do desetaka tisuća dolara. Cijene svih najpopularnijih novčića možete saznati uživo na Kriptomatu, kao i kako kupiti kriptovalute i koji je tečaj kriptovalute. Odlična je stvar kod kriptovaluta da su, za razliku od dionica, frakcijske. To znači da ne morate kupiti cijeli novčić. Na primjer, mnogi ljudi ne bi si mogli priuštiti cijeli Bitcoin, ali ako žele ulagati u Bitcoin, još uvijek bi mogli kupiti 0,1 BTC ili 0,0025 BTC ili bilo koju drugu frakciju, po kripto cijeni koja im se sviđa.

Dakle, što čekate? Posjetite  Kriptomat!

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime