Lokalna akcijska grupa u ribarstvu ,,Bura” traži osobu za rad na određeno vrijeme( 6 mjeseci uz mogućnost produljenja) u nepunom radnom vremenu (8 sati tjedno) na mjestu voditelj LAGUR-a ,,Bura”. Prijave se zaprimaju do 29. ožujka 2022., a cjeloviti tekst natječaja objavljen je na internet stranici Hrvatskog zavoda za zapošljavanje i dostupan na poveznici https://burzarada.hzz.hr/RadnoMjesto_Ispis.aspx?WebSifra=121648794 te na internet stranici Grada Makarske na poveznici https://makarska.hr/natjecaji-i-javni-pozivi

Podsjetimo, Lokalna akcijska grupa u ribarstvu „Bura“ obuhvaća područje Grada Makarske, Općine Tučepi, Općine Brela, Općine Zadvarje, Općine Zagvozd i Općine Šestanovac, a osnivana je prošle godine radi ostvarivanja zajedničkih interesa svih razvojnih dionika ribarstvenog područja koje obuhvaća te radi izrade i provedbe Lokalne razvojne strategije u ribarstvu.

Upravni odbor čine predsjednik Zoran Paunović (Grad Makarska), dopredsjednik Ante Svaguša (ribar) te članovi Ivan Krželj (Općina Zadvarje), Ante Čobrnić (Općina Tučepi), Toni Lalić (ribar), Toni Čobrnić (ribar) i Frane Filipeti (PŠRD Arbun).

Lokalne akcije grupe se osnivaju na inicijativu Europske unije a financirane su iz Europskog fonda za pomorstvo i ribarstvo.(makarska.hr)

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime