Lavazza se vraća u velikom stilu na mala vrata! Zahvaljujući zadarskoj tvrtki BETAPACK iz Zadra, svi ljubitelji dobre kave doći će na svoje!

Aparat Point EP 2500 možete unajmiti, a Point EP Mini kupiti pozivom na jedan od sljedećih telefonskih brojeva: 023/315515, 091/2825879 i 095/8537261 ili putem elektronske pošte: betapack@zd.t-com.hr
Na navedenim telefonskim brojevima također možete dobiti sve informacije vezane uz najam, prodaju, narudžbu, održavanje ili servis aparata.

Tako su odnedavno u ponudi dvije vrste vrste vrhunskih aparata iz poznate linije Point: EP 2500 i EP Mini.
Aparat Point EP 2500 namijenjen  je raznoraznim tvrtkama i obrtima (osiguravajuća društva, proizvodni pogoni, trgovine, frizerski saloni, odvjetnički uredi, obrazovne ustanove…).
Djelatnici tvrtke Betapack na poziv zainteresiranog klijenta potpuno besplatno postavljaju ovaj aparat na željenu lokaciju te ga također besplatno održavaju i po potrebi servisiraju. Jedina obaveza naručitelja ovog vrhunskog aparata je kupovina kave odnosno minimalno 100 ampula mjesečno što s PDV-om košta tek 300,00 kuna odnosno tri kune po kavi! Šećer i žličice dolaze također besplatno.

Aparat Point EP 2500 teži 12 kilograma, a dimenzije su mu 26x47x40 cm sa spremnikom vode od tri litre! Snaga mu je 1450 W. Osim kapsula kave, u ponudi tvrtke Betapack je i mlijeko u prahu po cijeni od 62,50 kn po kilogramu te Lavazza čašice s poklopcem za one koji vole tzv. “coffe to go”.

One koji piju Lavazza kavu, ne treba puno nagovarati da naruče ovaj aparat jer znaju da je riječ o, vjerojatno, najboljoj kavi u Europi koja ima specifičan okus i miris, boju i gustoću . – Nakon samo jedne šalice Lavazza kave, sve ostale kave koje ste ikada probali, odlaze u zaborav!, uvjeravaju u tvrtki Betapack.
Povodom otvaranja tvrtke u Zadru te uspostave distribucije u cijeloj Zadarskoj županiji, tvrtka Betapack pripremila je veliko iznenađenje za sve potencijalne korisnike koji omiljeni okus i miris kave u kafiću žele ubuduće osjetiti i u svom domu. Za samo 999 kuna prodaju vrhunski kućni Lavazza aparat Point EP Mini te uz njega poklanjaju 100 kapsula kave što je i za najveće kavopije dovoljno za najmanje mjesec dana uživanja u najboljoj europskoj kavi! Ponuda traje do isteka zaliha, no savjetujemo da se požurite jer je količina ograničena! Riječ je o vrlo atraktivnom i kvalitetnom aparatu koji teži svega 4 kilograma, a dimenzije su mu tek 15x26x33 centimetra i ne zauzima puno mjesta u vašoj kuhinji ili nekom drugom omiljenom mjestu za ispijanje jutarnje kave. U tvrtki Betapack se vole našaliti i reći kako je aparat toliko mali da ga možete staviti i na policu s knjigama.[envira-gallery id=”63044″]

 

1 KOMENTAR

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime