Ljupka Puharić koja živi u Puharićima obratila nam se pismom u kojem se želi zahvaliti zamjeniku makarskog gradonačelnika, Draženu Nemčiću.

Iako već godinama upozorava na lošu kvalitetu ceste koja vodi od Puharića do Makarske, nitko nije reagirao, a prije nekoliko dana obratila se zamjeniku gradonačelnika Draženu Nemčiću koji je u rekordnom roku reagirao što je za svaku pohvalu. Njezino pismo zahvale prenosimo u cijelosti:
„Ja sam Ljupka Puharić i zivim u Puharićima. Svakodnevno iz Puharica vozim u Makarsku. Imala sam do sada vise prometnih nesreća na putu od magistrale do Puharića, a sve zbog slabo izvedene ceste i glatkog asfalta. Obraćala sam se dosadašnjoj vlasti i ništa nije napravljeno. U prošli utorak sam imala prometnu nesreću na tom putu (slike u prilogu). Bilo je strašno za mene, doživjela sam šok. Nakon toga obratila sam se aktualnoj vlasti, gospodinu Nemčiću koji je obećao nešto poduzeti. Pa je to i napravio. Danas su radnici izgrebali asfalt da se ne kliže i da mogu sigurno voziti do svoje kuće(slike u prilogu). Molim vas da objavite veliko hvala i pohvalu aktualnoj vlasti koja očito brine za sigurnost i živote svojih građana pa makar to i u selu bilo. Još jednom veliko hvala“. Ljupka Puharić   

1 KOMENTAR

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime