Lori Veličković, aktualna zamjenica gradonačelnika Bilića zasitila se politike i, kao što smo već pisali, ne želi angažman na predstojećim svibanjskim lokalnim izborima.

Tonći Bilić nije najsretniji njenim izborom i ovih dana, tvrde nam SDP-ovi izvori, pokušava nagovoriti Lori Veličković da ostane u politici i da mu opet bude zamjenica. Međutim, ona navodno želi natrag u Ured državne uprave, no teško da će biti šefica. Naime, riječ je o političkom kadroviranju i predstojnici odnosno voditelji ispostava ureda državne uprave biraju se po političkoj podobnosti. Obzirom da je na nacionalnoj razini HDZ na vlasti sa koalicijskim partnerima, Lori Veličković ne dolazi u obzir. Hoće li se Veličković pomiriti s time, pokazat će vrijeme.
U međuvremenu doznajemo i to da je Tonći Bilić sve manje oduševljen Matkom Lovretom koji bi uz Tončija Lalića trebao biti kandidat za zamjenika gradonačelnika i da mu traži zamjenu. Lori Veličković, po svemu sudeći, neće, a Bilićeva potraga se nastavlja…

1 KOMENTAR

  1. Triba ih svih troje nogom u guulicu dobro nabiti da nebi stali do srbije.Gamado i uhljebi od vas normalan svit nemože sobiti posa nego moraju bižati po bilome svit.
    Smradovi komunistički bili vi u SDP ili HDZ.Sram vas bilo poplhačkali ste i uhljebili svoju rodbinu,marš u materinu govnjari….

  2. Najmanja je šteta da se Lori isprati doma neka iznajmljuje i još jon davat gradsku plaću. Samo neka ne ostaje gđica koja je pala na šarm Bilićevih brkova i najlipše obučena Makarska. Sramota me!

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime