HDZ-ov gradski vijećnik Jure Brkan na današnjoj 23.sjednici Gradskog vijeća postavio je pitanje što je sa nezakonitom gradnjom objekta na Gradskom Sportskom centru.

– Da li je voditeljica komunalnog redarstva prijavila nelegalnu gradnju nadležnoj građevinskoj inspekciji,a  ako nije zašto nije?, zapitao se vijećnik Brkan.
Zamjenica gradonačelnika Lori Veličković i sama je konstatirala da je riječ o nelegalnoj gradnji no da ne zna je li slučaj prijavljen nadležnoj građevinskoj inspekciji te da će dobiti pisani odgovor.

1 KOMENTAR

  1. je li ti ovo reka Bebek da pitaš? kako ste vi financirali HNK Zmaja? ajde ne seri nego se pokrij usima i tovja je zemja na moči, i u sukobu si interesa.

  2. AJDE ZNA SE DA SU BILIC LORI I DRUŽIJANIC UKRATKO RECENO GOVNA ,ALI ZNA SE DA SU I BEBEK BRKAN MUCIC KLAPIRIC PANDUR ISTO TAKO GOVNA TOTALNO INDENTICNA I DA SU SVI ZAJAŠILI U KRIMINAL ALI APSURDNO JE DA GODINAMA JEDNI DRUGE PERLA FINTA RADI SVITA PROZIVAJU A POGOTOVO UOCI IZBORA NEBI LI USPILI GRAĐANE MANITE PRIDOBITI MA O KOJOJ SE PARTIJI RADILO ZAVISI KAKO SE DOGOVORE TKO CE IZGUBIT A TKO PREUZET KORMILO A NA KONCU ONI SAMO PLJACKAJU JER SU ISTA GOVNA I SURAĐUJU U USKO KAO PCELA I CVIT ,,…MAJKU VAM JEBEN .

  3. Gledaj tog jadnog Zmaja,i struku,,Vlatković nije dobio nijednu utakmicu,,Pavlić vise pijan nego svoj,,Kesar,,a tajnik Gojak,Krado volonter,,di ste doveli klub,,ugledajte se na N,vrime,,Svi odlaze,,,samo oni ostaju reketariti roditelje,i dicu,,,Koji je junior,izasa u seniore,,,tragedija ste,,4liga,,,sramotno

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime