Lutrijske su igre jako popularne u cijelom svijetu jer su zabavne, jednostavne za igranje i lako razumljive. Za igru vam nisu potrebne posebne vještine. Sve što morate napraviti je odabrati svoje brojeve i kupiti listić za svoju omiljenu igru. Ako budete imali sreće – osvojit ćete nevjerojatne jackpot nagrade i stvarno puno novca. Treba vam samo malo hrabrosti za donošenje odluke o početku igranja

U Hrvatskoj su lutrijske igre jedan od najpopularnijih oblika zabave. Hrvati vole odigrati igre Hrvatske Lutrije, primjerice Loto 6 ili Loto 7. Također, jako je popularna i paneuropska Eurojackpot lutrija. Ali zahvaljujući LottoParku Hrvatska – svijet najvećih lutrijskih igara i najimpresivnijih nagrada široko je otvoren! Ako želite saznati više – nastavite s čitanjem našeg članka.

LottoPark – međunarodna platforma za obožavatelje lutrije

LottoPark je platforma putem interneta koja pomaže u kupovini službenih listića međunarodnih lutrija diljem kugle zemaljske. To znači da možete zaigrati američki Powerball, australski OZ Lotto, ili čak brazilsku Mega Sena lutriju dok ste u Hrvatskoj. Izabirete svoje brojeve i platite listiće, a agenti LottoParka posjećuju lokalna prodajna mjesta i kupuju listiće za vas. Nakon toga skeniraju listić i prenesu skenirani listić na korisnički račun igrača.

Što se događa ako pobijedite? Svi dobici do 10.000 eura odmah se prebacuju na vaš račun. Ako dobijete više – potrebno je započeti individualan postupak i ugovor za povlačenje vašeg dobitka. Primjerice, predstavnik LottoParka može posjetiti lokalni ured lutrije i skupiti vaš novac, a nakon toga ga vi možete zaprimiti na ugodan način (recimo u gotovini tijekom sastanka uživo).

Iskustvo i klijenti LottoParka

LottoPark ima skoro 1.000.000 klijenata u Europi i svakog se dana novi klijenti priključuju ekskluzivnom klubu igrača. Sada im se možete i vi pridružiti – samo posjetite Internet stranicu  LottoPark.com i kreirajte svoj vlastiti račun.

Tim odgovoran za ovu lutrijsku platformu preko interneta ima skoro 30 godina iskustva. Radili su kao suradnici za druge lutrijske brendove, kao honorarci i marketinški specijalisti. Od 2009. godine svi članovi tima rade zajedno za klijente LottoParka i brinu o rastu ponuda i mogućnosti.

LottoPark ponuda hrvatskim igračima

Kao što smo spomenuli – igrač može igrati lutrije bilo gdje na svijetu, ali ovdje vam želimo ispričati nešto o nekolicini njih. Jedna od najzanimljivijih je Powerball iz SAD-a. Osnovni jackpot je 40.000.000 američkih dolara. Možete li zamisliti tu količinu novaca?


SuperEnalotto je najpopularnija lutrija u Italiji. Zahvaljujući LottoParku možete se zabaviti u talijanskom stilu. Samo odaberite 6 brojeva od 90 i držite fige za sretne rezultate lota.

Još jedna lutrija vrijedna pažnje je EuroMillions – najveća europska loto igra. Osnovni jackpot započinje s 17.000.000 eura. Najveća premijerna nagrada može dostići 220.000.000 eura. Impresivno, zar ne?

GG World Lottery je međunarodna, najveća lutrija na planetu. Možete ju odigrati samo putem Internet stranice LottoParka. Minimalni jackpot iznosi 100.000.000 američkih dolara. Nema sumnje da ju je vrijedno odigrati.

Naravno, svi igrači moraju zapamtiti da su lutrijske igre zapravo igre na sreću. Tako da sve ovisi o sreći. Nemoguće je predvidjeti koji će brojevi biti izvučeni tijekom izvlačenja.

Ako ste ikada htjeli odigrati nešto drugačije od hrvatskih lutrija – sada to i možete uz pomoć LottoParka. Uživajte!

Vrijedi naglasiti da u LottoParku možete lagano zaigrati i Eurojackpot i jednostavno provjeriti najnovije rezultate Eurojackpota i dobitne brojeve. Ova je lutrija u TOP 5 lutrijama prema izboru LottoPark igrača.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime