Zadarska glazbenica Lucija Marcelić i band Pink Noise sutra predstavljaju svoj novi singl “Bez obzira na sve”

Promocija novog singla počinje u 21 sat u Famous Beach Bar & Grill na zadarskom Boriku. Osim dobre glazbe, publika će moći uživati u dobrom jelu i piću po promotivnim cijenama.

Pink Noise je pop-rock bend osnovan 2018. godine u Zadru. Okosnica su Lucija Marcelić (vokalistica) i Roko Marcelić (gitara), brat i sestra, te Renato Zafranović Zafra (bubnjevi). Kako su u početku imali još jednu vokalisticu pa su žene bile najisturenije tako je za ime odabrano Pink Noise. Današnju postavu benda čine i basist Franko Čakarun te klavijaturist Filip Stura.

Nakon što ih je pandemija na neko vrijeme zaustavila u ostvarivanju ciljeva, u proljeće 2022. bend počinje funkcionirati kao petorka. Prijateljske i obiteljske veze, pa tako i zajednička ljubav prema glazbi, a posebice pop-rocku, ono su što čini Pink Noise.
Jasno je to bilo i Neni Belanu s kojim se zbližavaju te im on postaje glazbeni producent – rezultat je prvi singl “Nešto je čudno među nama” koji autorski potpisuje Rudolf Dvorski, a objavljuje Scardona 2023. godine. S drugim singlom “Bez obzira na sve” Pink Noise nastavlja svoj put.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime