Prema izvješću Nastavnog zavoda za javno zdravstvo Splitsko-dalmatinske županije, od ukupno 165 obrađenih testova danas je 27 novooboljelih osoba pozitivno na COVID infekciju. Iz Splita 8 osoba, Imotskog 2 osobe, Runovića 1 osoba, Prološca 1 osoba, Kaštela 1 osoba, Makarske 10 osoba, Sinja 1 osoba, Trilja 1 osoba, Tučepi 1 osoba i  Solina 1 osoba.

Uz 27 novooboljelih osobu pozitivnih na Covid infekciju s područja Splitsko-dalmatinske županije pozitivna na Covid infekciju je i 1 osoba iz grada Zagreba te jedna osoba iz Dubrovačko neretvanske županije koje su testirane u Splitu.

Od  novooboljelih osoba s područja Splitsko-dalmatinske županije 8 osoba su kontakti prethodno oboljelih osoba dok se ostali novooboljeli epidemiološki obrađuju. Ukupno 906 osoba nalaze se u samoizolaciji.

Na bolničkom liječenju nalazi se 14 COVID pozitivnih osoba u KBC-u Split dok se jedna osoba nalazi na respiratoru.

1 KOMENTAR

  1. Davno je basnopisac napisao “CAREVO NOVO RUHO”….. pa kao i u basni, naći će se jednog dana koji mulac koji će viknuti da JE CAR – GOL… a onda, bagro korumpirana politička, bit će zanimljivo vidjeti u koje ćete rupe pobjeći… Štakori iz najcrnjih fekalnih rupa.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime