Ni dva tjedna nakon službenog očitovanja Grada Makarske, na Voliciji nema reda

Vozači i dalje ostavljaju svoja vozila tik uz magistralu na Voliciji i to na izlazu iz Makarske. Uzalud se Makarani bune, gradske vlasti peru ruke od odgovornosti. Tvrde da je riječ o o zaštitnom koridoru Hrvatskih cesta te da oni nemaju nikakvu nadležnost.

Građanima su poručili kako su obavijestili o svemu nadležne službe  te će u skladu s odgovorom i uputama nadležnih biti odlučeno o daljnjem postupanju. Evo, do danas nisu postupili. Srećom, sezona se bliži kraju, pa neće ni morati ništa poduzimati.

8 KOMENTARI

  1. Nemoćne su oko betonizacije , nemoćne su oko parkinga , nemoćne su oko kontrole propisanih mjera , nemoćne su oko gužve na magistrali , nemoćne su oko parking mista na zelenci ,

  2. Ja nez zašto ovi redari postolju. Nisu za ništa određeni da reagiraju nemaju nikakve ovlasti. Onda i ne triba ju. A di je pauk jedini grad bez pauka u državi.

    • Postoje iz istog razloga ko i vlast sa pripadajučum upravon! Da nebi radili ništa i živili na grbači radnog naroda! Nema Makarska veze više sa gradom, ovo je postala privatna prčija vlasti i lokalnih lovaša. SVanut če i nama sunce jednog dana pa če sve murve, kostele, palme i kandelaberi bit sa obišenim jednim parazitom, a neke zbog veličine i sa više njih. USTAJTE VI ZEMALJSKO ROBLJE…..

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime