Putujući zabavni park ili cirkus u Makarskoj često su privremeno stacionirani na lokaciji neposredno uz srednju školu. Djelatnost zabavnoga parka- cirkusa je zabava gledatelja pri kojoj skupina umjetnika prikazuje ili izvodi razna umjeća, magije, akrobatike.

Jedna od točaka uvijek bude nastup klaunova, jednoga ili više. Posjetioci zabavnoga parka – cirkusa uvijek zadovoljno iziđu s predstave. Djeca vide omiljene životinje, klaunove koji im ostaju u lijepom sijećanju za života. Da ništa nije slučajno svjedoče i podatci da su makarske kaste SDP-HDZ zbog svojih privatnih interesa prvo iskopali veliku rupu za gradnju sportske dvorane na mjestu gdje je danas ringišpil-zabavni park. Prilikom iskapanja rupe, materijal je iskorišten za nasipanje  ili nadohranjivanje pomorskoga dobra. Jedna kasta tvrdi da su nadohranjivali, a druga da su nasipali pomorsko dobro. Činjenica je da su  potkradali svoje sugrađane kao porezne obveznike, na način da su iskopi plaćeni iz proračuna Grada Makarske. Posebno su plaćali i nadohranjivanja iz proračunskih sredstava. Nadležne službe represivnoga aparata, evidentirale su kriminal perjanica SDP-a, koji je sankcioniran i proslijeđen daljnjim represivnim institucijama. Na kraju sva kaznena djela otišla su u zastaru. Ringišpilom procesuiranja upravljao je ODO Makarska. S obzirom da je kriminal počinio predstavnik ili bolje reći predstavnici SDP-a, koji su ujedno potkradali sugrađane u nizu predmeta, u postupku nadohranjivanja plaža. Sve je završilo ringišpilom u Parku prirode Biokovo, glavni klaun bio je Vidak, ujedno kao ravnatelj zabavnog parka nazvanog SDP. Predstavnici kaste zvane HDZ napravili su novu rupu s novom dvoranom, za koju klaun Bilić tvrdi da su odgovorni za proračunsku dubiozu od 128 milijuna kuna. Poduzetnik koji nije sudjelovao u cirkusu, tvrdi da je klaun Bilić od njega tražio mito od 100.000,00 eura, za novi zabavni park – vlakić. Klaun Bilić   danas se u zabavnom parku brani šutnjom, što znači da priznaje da je sudjelovao u cirkusu. Makarski ringišpil se okreće, svijetla svijetle, novi klaun Brkan preuzeo je umijeća svog predhodnika klauna Bebeka, koji do danas nije objasnio posjetiteljima zabavnoga parka, što čini proračunsku dubiozu od 128 milijuna kuna, na koju nas upozorava klaun Bilić. Preko puta cirkusa-zabavnog parka je poduzeće Metalplastika, koje je klaun Srzić u prostorni plan Makarske preimenovao kao sportsko rekreacijsku zonu. Puno klaunova u malo prostora, opravdava Sinišinu prenamjenu Metalplastike u zabavni park danas vlasništvo Jujnovića.

1 KOMENTAR

  1. Ziviodrug Tito i drugarica Hlo!! I drug Franjo! I drug Ante( prezime mu znate)
    I naravno drug Simic kao i drug bivsi Udbas i spijun, lazni bojovnik, lopov,prevarant lazni domoljub, psihopat, spletkaros , kriminalac itd..
    (Prezime mu znate)

  2. kad uzmem u obzir sav politicki kurbaluk i uzmem u obzir da su kandidati takvi (kurbini sinovi ) ,jedino mi ostaje glasati za Ivana jer on je moralna vertikala kakva je njima svima nezamisliva.

  3. Bolesnici, ostavite se jedine žene u kampanji. Šta je Hloverka rekla neumjesno? Smeta vam njene čvrsta ruka i inteligencija.
    Vaše bljuvanje samo govori koliko su veliki izgledi da pobijedi u prvom krugu.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime