Kad su novci u pitanju, onda u makarskom Gradskom vijeću vlada sloga. Tu i tamo se netko pobuni, onako reda radi, ali na kraju uzmu novce koje za njih krvavo zarađuju građani.

Tako je bilo i danas na 24.sjednici makarskog Gradskog vijeća kada je odlučeno o podjeli 110 tisuća kuna za sve vijećnike odnosno njihove stranke.
Tako su najviše dobili HDZ i SDP, svaki po cca. 32 tisuće kuna, a do kraja ovog mjeseca bit će im isplaćena četvrtina navedenog iznosa. Bit će za pečenu prasetinu! Odluku o raspodjeli sredstava možete vidjeti ovdje:lova do krova

1 KOMENTAR

  • Ooooo vidi ti šupka koji se pjeni kad ih se razotkrije u kriminalu.Uskok i PN USKOK bez DO(zaštitnici kriminala) imaju posla barem GODINU DANA kako bi oćistili grdsku uravu Makarske.Za čišćenje uljeza,ništarija,kriminalaca, štetočina i bolje rečeno ZLOČINAČKE ORGANIZAJE koja je počinila na DESETNE kaznenih djela .U takovom kriminalu su sudjelovali bivša HDZ i sadasnja SDP-a.vlast.
   Druže Cvitane hoćeš ili nećeš poduzimati potrebite radnje ili ODLAZI SA MJESTA DRŽAVNOG ODVJETNIKA…..
   Ukoliko NEĆEŠ odgivarati ćeš za prikrivanje KD-a………

 1. Jadne zviri, jos jadniji komentari. Kojoj li kasti, ovako otrovni i primitivni, pripadate?Ima li ta zena svoju dicu. Imate li vi svoju i mislite li ih imat. Bog je od tog zla davno diga ruke.

 2. A ko je to, Marine, dobio posao a da nije imao vezu? I zasto se udicu dirat. Ajdete zmajevi bez vatre u pecinu i ne sijte mrznju.

 3. Ostavi se ti Ante, nego nisi ti reka kako je na Kupresu ima li sniga? Je li Bebiceva kuca prazna ovi vikend, da dotramo stagod. Mice Primorac ce vozarit dame, Zela ne stigne

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime