Makarski hoteli pod upravljanjem najveće hrvatske turističke kompanije Valamar Riviere dobili su novo priznanje za kvalitetu usluge. Valamar Meteor i Dalmacija Sunny Hotel by Valamar i ove su godine zaslužili prestižnu nagradu za izvrsnu uslugu smještaja po izboru gostiju jednog od najvećih britanskih turoperatora i Valamarovog strateškog partnera Jet2holidays

Jet2holidays svake godine među svojim gostima provodi anketu o zadovoljstvu tijekom boravka u smještajima partnera i to u kategoriji hrane, usluge, obiteljskog odmora i all inclusive usluge, a Valamarovi hoteli kontinuirano osvajaju najviše ocjene gostiju i iz godine u godinu potvrđuju kvalitetu. 

„Ovo je nagrada svih naših zaposlenika koji ulažu mnogo truda kako bi gostima pružili izvrsnu uslugu tijekom njihova boravka u destinaciji. Veseli nas što gosti to prepoznaju i vrednuju te su ovakva priznanja svakako dodatni poticaj da nastavimo u istom smjeru te da i u budućnosti nižemo ovakve nagrade“,  istaknuo je Matko Marić, direktor regije. 

Ova nagrada Jet2holidaysa samo je jedna u nizu nagrada koje su hoteli, resorti i kampovi iz Valamarovog portfelja osvojili proteklih godina te su dokaz da struka i gosti prepoznaju trud koji kompanija ulaže u kvalitetu ponude i usluge. Za izvrsne rezultate zaslužni su jasna misija i vizija kompanije, kao i strategija poslovanja te kontinuirana ulaganja u destinacije i objekte, unapređenje postojećih te razvoj novih i inovativnih koncepata i sadržaja za goste i lokalnu zajednicu.  

 „Kada prestižnu nagradu gostiju iz cijeloga svijeta osvajate već dugi niz godina, onda to zaista potvrđuje da idete u pravom smjeru i da radite dobar posao. Želimo da se naši gosti osjećaju ugodno te da im pružimo nezaboravan boravak tijekom ljetovanja u našim hotelima i destinaciji. Kontinuirano ulažemo u podizanje kvalitete i standarda naših usluga pa me posebno veseli što naši gosti to prepoznaju i cijene“, zaključio je  Matko Marić. 

Makarski hoteli koji su od prošle godine pod upravljanjem Valamar Riviere sastoje se od hotela Meteor 4* s 277 smještajnih jedinica, hotela Dalmacija 3* sa 190 smještajnih jedinica i hotelskog naselja Rivijera 2* s 258 smještajnih jedinica, što predstavlja više od 40  posto ukupne ponude smještajnih jedinica u hotelima na području grada Makarska.

3 KOMENTARI

  1. Obicni lopovi nek novinari dodu upitat radnike pa da vide kako place kasne po mjesec dana i radi se za 2,800kn
    Zvali smo inspekciju ali jos nikoga ni blizu

  2. Što ovo znači Makarskoj?!!!!! Ovo je sada tvrtka Imperial Rab! Ništa Makarska nema od ovoga! Sada smo podružnica za turizam Imperiala Rab!

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime