Grad Makarska započinje s isplatom božićnih poklon – bonova, u vrijednosti od 200,00 kuna, umirovljenicima s prebivalištem na području grada Makarske, čiji ukupni mjesečni iznos svih mirovina ne prelazi 3.000,00 kuna.

Podjela će se vršiti na temelju službenog Popisa umirovljenika Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje, piše Makarsko primorje. Kako bi preuzeli poklon – bon umirovljenici će morati ponijeti važeću identifikacijsku ispravu (osobnu, putovnicu…). Podjela će biti organizirana u prostorijama Matice umirovljenika Makarska, od ponedjeljka 19. prosinca od 7.30 sati do 14 sati, prema sljedećem rasporedu:

u ponedjeljak, 19. prosinca 2016. godine, za umirovljenike čija prezimena započinju slovima: A, B, C, Č, Ć, D, DŽ, i Đ

  1. u utorak, 20. prosinca 2016. godine, za umirovljenike čija prezimena započinju slovima: E, F, G, H, I, J, K, i L
  2. u srijedu, 21. prosinca 2016. godine, za umirovljenike čija prezimena započinju slovima: LJ, M, N, NJ, O, P i R
  3. u četvrtak, 22. prosinca 2016. godine, za umirovljenike čija prezimena započinju slovima: S, Š, T, U, V, Z i Ž
  4. u petak, 23. prosinca 2016. godine, za umirovljenike koji poklon – bon nisu preuzeli od 19. – 22. prosinca 2016.

Poklon – bon moći će se iskoristiti u trgovinama Apfela d.o.o. do 31. siječnja 2017. godine. Poklon – bon se popunjava isključivo imenom, prezimenom, adresom i OIB-om umirovljenika – kući, nikako u trgovini. Molimo donositelje da u trgovinu ponesu popunjeni poklon – bon, te indetifikacijsku ispravu umirovljenika.

1 KOMENTAR

  1. Možete sve dati 1000 kn.nećete više biti na vlasti,a niti ovi koji vode umirovljenike.Tko je izabrao ove kljusine.Kad su slijedeći izbori u udruzi umirovljena…
    Želim se kandidirati da se nešto pokrene u gradu za umirovljenike svih vrsta ne samo za sdp-e.gdje smo mi ostali koji nepripadamo nijednoj opciji-stranci…

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime