Ne smiruju se strasti na Zelenci. Nakon višemjesečnog apela građana, u vezi sanacije opasnog križanja na istočnom ulazu na Zelenku, vodstvo MO Ratac Zelenka (HDZ) se oglušuje na vapaj svojih sugrađana

Kao što smo ranije prenosili, situaciju oko sanacije opasnog križanja, podigla je žitelje najvećeg kvarta Makarske na noge. Ombane Joze Vranješa iz jednosmjerne ulice u dvosmjernu nastavio je i poštar koji obnaša i ulogu predsjednika MO, Mario Pavlinović.

U najboljoj želji jedan stariji sumještanin, nazvao je Maria Pavlinovića telefonom, da mu objasni dodatno situaciju, te je zbog problema sa sluhom i dotrajalim mobitelom glasnije pričao. Ljutiti HDZ-ov predsjednik MO Mario Pavlinović na kritike i sugestije svog starijeg sugrađanina (80) prijavio ga je policiji za uznemiravanje i vikanje na telefon?!

Nakon svega ovoga u jeku predizborne kampanje bez imalo takta i razmišljanja Pavlinović je krenuo u obračun sa sumještanima, ne dopuštajući potrebe sugrađana, već slijepo prati politiku i naredbe Joze Vranješa.

6 KOMENTARI

  1. Dotični gospodin umislio da je političar, a nije svjestan koliko je glup i da ga građani drže za redikula. Krenio je od SDP-a preko HSP-a, a sada je veliki HDZ-ovac.

  2. Jadna ti je Zelenka kad je izabrala Poštara marija pavlinovića Fikreta za predsjednika MO a koji ne može dovesti ni svoju ženu u red a kamo li neki takav projekt.

  3. Prvi potez HDZa kada je došao na vlast, je bilo ovog tupana prebaciti iz pošte u vrtič.
    Pa je doša na celo MO i uveo je lezece policajce, ali nije kraj svoje kuće, da njemu ne klapaju.
    Danas je špijun Kotarca i Vranješa.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime