Županijska vijećnica Akcije mladih, Petra Žitko, poslala je medijima kratko priopćenje sa prilozima koje objavljujemo u cijelosti

Poštovani, 

u prilogu Vam dostavljam objavljene račune za prezentaciju u New Yorku od strane TZ Zadar. Ne trebaš biti genije da bi već na račun avio karata skužio da postoji i 13-ti putnik Mario Vuksan a u službenim dopisima TZ prije putovanja jasno je rečeno da “delegacija broji 12 osoba”. Isti taj Mario je i plaćen 500 EURA za neke medijske tekstove koje nitko nije vidio kao i 500 EURA za organizaciju prezentacijskog eventa itd. Po svemu čemu čovjek je zaposlenik TZ. 

Nadalje, ova sramotna “delegacija” koja se preko bare išla predstaviti sa domaćim namirnicama zadarskog kraja kupila je PAZITE SADA 17,2 kg KOVAČA (riba) po cijeni od 1166,38 EURA (68 EURA/kg). Gospodo govorimo o kupnji ribe od jednog uvoznika ribe. U zadarskim ribarnicama fileti kovača se prodaju po cijeni od 12,5 EURA/kg. Znači, ni manje ni više nego su istu ribu kupili po 5,5 x većoj cijeni od redovne. Al tu nije kraj, te kovače je logično trebalo i poslati u Ameriku. I poslani su po cijeni od 5167,91 EURO. Odabrana ekipa je tako žderala na naš račun 17,2 kg uvoznih kovača po cijeni od 6334,29 EURA. (Ako i nisu uvozni cijena je izuzetno sumnjivo previsoka jer svi koji imalo znaju cijene riba znaju da se kovač prodaje do max 40 EURA/kg i to friški od naših ribara).  Ovo je igranje sa zdravim razumom svih građana. Nadam se da će im svima presjesti večera. 

Lijep pozdrav,

Petra Žitko 

Županijska vijećnica Akcije mladih  

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime