Izložba humanitarnog karaktera „Putevima prirode“, autorska je izložba zadarskih fotografa Marka Lorenza Blaslova i Tonija Opaćića, a izloženo će biti ukupno 45 radova u velikim formatima (100×70 cm)

Fokus izložbe, kao i sami motivi na radovima, je na netaknutoj prirodi u Zadru i okolici, koju želimo očuvati te osvijestiti sugrađane o brizi za prirodna staništa koja su u našoj neposrednoj blizini. Ta ideja vodilja nas je dovela do udruge Mare Dalmatico koja se bavi očuvanjem jadranskog podmorja. Sav prihod i donacije od prodaje fotografija biti će doniran udruzi koji će na otvorenju predstavljati aktivni članovi udruge, te će nam kroz krati govor ukazati na prilike i neprilike našeg Jadrana.

Otvorenje izložbe je ove subote ujutro u 11:00 na terasi, uz prigodnih par riječi samih autora i udruge, a nakon toga je unplugged koncer Jure Lubina koji traje do 13:30. Pozivamo Vas da se pridružite ovom sadržajnom događanju, humanitarnog karaktera te da se podigne svijest o očuvanju onog nama bliskog, onog što nas drži i hvali pred svijetom, a to je naš Jadran.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime