Vijećnik Akcije mladih u Skupštini Zadarske županije Marko Pupić Bakrač jučer je priveden na svom imanju u Lici te je predan pritvorskom nadzorniku u Zadru

Marko Pupić Bakrač je priveden zbog toga što je na svom Facebook profilu objavio pjesmicu upućenu Bori Mršiću, policijskom službeniku koji je tužio vijećnicu Akcije mladih Marjanu Botić.

Boro zar si moro?
Iz ovog nećeš izać skoro.
Reckati ćemo te sporo.
Biti će baš ono, bolno.

Netko je iz PU Zadarske nazvao Marka Pupića Bakrača da se pristupi u Policijsku postaju, no ovaj vijećnim je to odbio. – Danas 12:42 sa broja 0955389738 dobio sam poziv iz krim policije sa zahtjevom da se tamo odazovem i upitom gdje se trenutno nalazim. Policijskog službenika sam uputio da izvadi uhidbeni nalog, da dođu po mene, stave mi lisice na ruke i odvedu me jer nemam namjeru nakon svih maltretiranja dobrovoljno dolaziti u postaju. S obzirom na gore navedeno možete očekivati moje ponovno skoro hapšenje. U svezi čega i zbog čega nemam ni u primozgu, vidjeti ćemo. Ako želite podrobnije informacije nazovite PU Antona Dražine jer valjda oni znaju zbog čega me opet hapse, napisao je jučer Marko Pupić Bakrač prije privođenja.

Nekoliko sati kasnije, policija dolazi u Bruvno gdje Marko Pupić Bakrač ima vikendicu te ga privodi u Zadar. Nakon što je predan pritvorskom nadzorniku, Marko Pupić Bakrač odveden je u Općinsko državno odvjetništvo gdje je ispitan na okolnosti pisanja pjesmice upućene Bori Mršiću. Kasno sinoć pušten je na slobodu, a javnost će pute najavljene tiskovne konferencije izvijestiti vrlo skoro.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime