Marko Pupić Bakrač, županijski vijećnik u Skupštini Zadarske županije poslao je medijima priopćenje koje objavljujemo u cijelosti

Nakon što je finale Adria Toura otkazano zbog koronavirusa HDZ-ova elita upriličila je domjenak na Višnjiku. Gosti na domjenku kojeg je organizirao sin Daria Jurina, bili su ujedno posjetitelji na VIP tribinama u sklopu teniskog turnira, njih sedamdesetak. Elitna vojna predvođena Dukićem i Longinom častila se unatoč pojavi koronavirusa na turniru i mogućnosti širenja zaraze.

Na korona after party nije mogao svatko. One koji su se htjeli prošvercati poput Davora Karlovića, brata direktora Višnjika, istjerao je osobno Longin. I tako dok su svi nacionalni i svjetski mediji izvještavali o koronavirusu u Zadru, HDZ-ova elitna brojna se zabavljala. Ministar Davor  Božinović kao i glavni hrvatski epidemiolog Krunoslav Capak iste večeri su zamjerali organizatorima after partyanje istodobno pokušavajući umiriti zadarsku javnost i izbjeći paniku.

Nakon dugo vremena, sutradan ujutro aktiviran je ponovno Stožer civilne zaštite Zadarske županije na kojem se Longin nije smio ni mogao pojaviti. Iako je izbrisao sve svoje fotografije sa tenisačima sa facebooka i instagrama , neke od slika su izašle u medijima pa je bio prisiljen otići u samoizolaciji u trajanju 15 dana. Baš kao i njegov stranački kolega Dukić. Umjesto da budu odgovorni, a na što su tjednima sami upozoravali javnost, oni su odabrali bančenje u VIP šatoru na Višnjiku usprkos otkazivanja turnira zbog korona virusa. Zašto su samo njih dvojica u samoizolaciji, a ne svi pripadnici HDZove elitne bojne!?

Možda  će im samoizolacija dobro doći. I jedan i drugi neće sudjelovati u kampanji. Neće morati snositi teret gubitka izbora. Nekima koronavirus, ovoj dvojici olakotna okolnost.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime