Županijski vijećnik Akcije mladih, Marko Pupić Bakrač održao je danas novinsku konferenciju uoči Skupštine Zadarske županije ispred zgrade Zadarske županije

Govorio je, dakako, o svom recentnom iskustvu sa zadarskom policijom nakon što je prekjučer priveden jer je napisao pjesmicu upućenu kontroverznom policajcu Bori Mršiću koji će ostati upamćen po tome da je smijenjen sa mjesta šefa krim policije nakon što je u pijanom stanju skrivio prometnu nezgodu u Bibinju u srpnju 2021.godine.

O tome, je, između ostalog, govorio i Marko Pupić Bakrač spomenuvši i to kako je Bore Mršić oteo od dvojice policajaca zaštićenog svjedoka, ali i da se druži sa sumnjivim tipovima, pa tako i sa Igorom Musapom, vlasnikom hotela “ZaDar” nedaleko Autobusnog kolodvora.

Pupiću-Bakraču nije jasno zašto ga se Bore Mršić plaši i kaže da bi to bilo jednako čudno kao i da bi se on (Pupić-Bakrač, op.a.) plašio prijetnji Igora Musapa koji, citiramo, ne može pretrčati ni 100 metara.

Ovaj županijski vijećnik tvrdi da je za njim izdana tjeralica nakon što se nije htio odazvati na obavijesni razgovor u prostorije PU Zadarske te da su ga policijskom maricom vozili u Zadar i više sati maltretirali.

Zanimljivo, osim stranačkog kolege Ante Rubeše, Pupića Bakrača su danas ispred zgrade Zadarske županije svojim dolaskom podržali samo nezavisni vijećnik sa liste MOST-a, Branko Katić i SDP-ovac Zlatko Marasović. Ostali oporbeni vijećnici su složno podvili rep i čekali da novinska konferencija završi kako bi konačno mogli doći do zgrade Zadarske županije. Svi “junaci” utekoše jer. Neki od njih, očito, misle da se to njima ne može dogoditi jer ionako na Skupštini samo dižu ručice i ne usude se biti kritični prema osobama i događajima koji određuju sudbinu građana. Neki od njih su, naprosto, kukavice koji u Pupiću Bakraču vide redikula, a ne nekoga tko se bori i za njihova prava. Ima i onih koji su procijenili da bi njihova podrška Pupiću Bakraču mogla ugroziti neke njihove male interese. E sad, oporbenjaci, u koje spadate, prepoznajte se sami!

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime