Ne bojte se postati DJ, bez obzira na godine! Moto je to dvodnevnog DJ Masterclassa održanog u Splitu gdje su polaznici uz puno praktičnog dijela učili o DJ industriji 

Posljednjih godina vrlo aktivni DJ Matthew Bee iz agencije Cosmic Production bio je mentor dvodnevnog dogadjanja u splitskom hotelu Briig na Bačvicana gdje se doslovno pokazalo  mogućim da “u petak legnete kao Ana, a u ponedjeljak se probudite kao DeeJay Annae”.

“Ovom DJ Masterclassu mogu pristupiti svi bez obzira na spoli ili dob”, kazao je predavač Dj Matthew Bee te napomenuo:

“Nikad nije kasno postati DJ. I ja sam tek u svojim četrdesetima počeo profesionalno se baviti “puštanjem muzike” tako ukoliko vas je corona kriza natjerala da razmislite o alternativnim poslovima zašto ne biste pokušali biti DJ?!”.

Dogadjanje na splitskim Bačvicama popratile su i vodeće tvrtke iz ovog sektora, Bose i Pioneer DJ, a polaznici su stjecali znanja o DJ industriji,

tehnikama miksanja i svemu što im može pomoći u gradjenju DJ statusa.

Osim DJ Matthew Bee-ja gosti predavači bili su Ivan Boban, koji je govorio o važnosti interneta i društvenih mreža u ovoj profesiji, te radio legenda Željko Maretić koji je govorio o ulozi DJ-a na radio postajama.

Na kraju drugog dana organizirana je i prezentacija te workshop i to hrvatska ekskluziva Bose L1 PRO zvučnika kao i Pioneer CDJ 3000 playera. Ta je radionica bila otvorenog tipa gdje su prisustvovali mnogi DJ-evi i glazbenici.

Na žalost broj posjetitelja je bio ograničen zbog epidemioloskih mjera, pa su mnogi zainteresirani ostali uskraćeni za informacije i radionicu. Cosmic Production je stoga već za svibanj najavio  sljedeći DJ Masterclass za kojeg su već počeli primati prijave.

1 KOMENTAR

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime