Proteklog vikenda održan je međunarodni kickboxing turnir u Sarajevu.  Na turniru je nastupilo više od 350 natjecatelja iz 6 država. Za KBK Mawashi iz Makarskenastupilo je 11 malih boraca od kojih njih 6 po prvi put u životu 

Za Mawashi nastupili su: Drago Bašković, Ivano Grmoja, Petra Gazilj, Lucija Kuran, Lucija Brbić, Cvita Crljen, Iva Kovačević, Sara Boban, Franko Jukić, Josip Šošić i Lara Ješić. Drago na svom prvom turniru osvaja zlato i srebro. Ivano odličnim borbama ostvaruje pobjede te osvaja 3 zlatne medalje. Petra u obje kategorije dolazi do finala koja nažalost gubi i ovaj put ostaje na  osvojena dva srebra. Luce u obje kategorije dolazi do finala u kojima pobjeđuje i osvaja dvije zlatne medalje. Lucija Brbić u prvoj kategoriji osvaja zlato, dok u drugoj nažalost gubi i ostaje na srebrnoj medalji.

Cvita gubi polufinalni borbu i osvaja broncu. Iva je na svom prvom turnira došla do polufinala u kojem gubi i također osvaja broncu. Sara Boban u finalu pobjeđuje i osvaja zlato, dok u druge dvije kategorije dolazi do finala koja nažalost gubi i ovaj put osvaja dvije srebrne medalje. Franko i Josip gube svoje prve borbe te ovaj put ostaju bez medalja. Lara je uspjela doći do finala kojeg nažalost gubi i osvaja srebrnu medalju.

Ivano Grmoja i Lucija Kuran proglašeni su najboljom natjecateljima turnira u kategoriji djece, dok je Lucija Brbić proglašena najboljom mlađom kadetkinjom turnira. U ukupnom poretku KBK Mawashi smjestio se na drugom mjestu od ukupno 32 kluba koja su sudjelovala na turniru. 

Lucija Kuran

Za Mawashi je ovo bio zadnji turnir prije ljeta, a novim odličnim nastupima i medaljama klub se vraća nakon ljetne pauze.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime