La commedia è finita! Nakon gotovo 140 dana ciljanog odugovlačenja i neviđenog igrokaza u režiji Antonia Vučetića i Marina Radovića, virskom Općinskom vijeću presudilo je Ministarstvo pravosuđa i uprave i to ministar Ivan Malenica osobno

Danas je na adresu Antonia Vučetića, dosadašnjeg predsjednika OV-a kao i na adresu slučajnog načelnika Marina Radovića stigla službena odluka koju potpisuje ministar Ivan Malenica. U istoj Ministarstvo pravosuđa i uprave saziva sjednicu Općinskog vijeća Općine Vir za 7.studenog 2022. s početkom u 17 sati sa samo jednom točkom dnevnog reda – razrješenje Antonia Vučetića s mjesta predsjednika.

Ova odluka je punovažna, na istu ne postoji mogućnost žalbe, a u opširnom obrazloženju je ministar dokinuo i eventualne smicalice dvojice “poznatih” dalmatinskih političara. Primjerice, ukoliko Antonio Vučetić odbije nazočiti sjednici OV-a na kojoj će biti smijenjen, sjednicu će voditi potpredsjednik. Ako ni potpredsjednik koji podržava Antonia Vučetića ne bude htio voditi sjednicu, vodit će je jedan od vijećnika kojeg glasovanjem imenuje većina.

Dakle, igrokazu virskih vlasti došao je kraj. U nastavku objavljujemo i odluku Ministarstva.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime