Zahvaljujući naporima nezavisnih vijećnika u Općini Baška Voda, Josipa Topalovića i Matejasa Jozipovića, poništena je sporna odluka o poskupljenju cijena javnih površina

Podsjećamo, kontroverzni načelnik Josko Roščić (HDZ) i njegovi stranački kolege u Općinskom vijeću su u trenutku posvemašnje razdraganosti, svojevrsnog političkog delirija, podigli svoje njegovane ručice i podržali prijedlog prema kojem je kvadrat najma javne površine u Baškoj Vodi trebao koštati 1.900,00 kn odnosno više od 250 €.

Koliko zaluđenost HDZ-om može daleko ići dokazuje i činjenica da su za takvu, sada je jasno, nezakonitu odluku glasovali i HDZ-ovi vijećnici koji zarađuju na toj istoj javnoj površini. Uzalud je vijećnik Josip Topalović ukazivao na nelogičnost donošenja takve odluke. Josko Roščić mu je “spustio” uspoređujući Bašku Vodu sa Splitom, no nije spomenuo da su u Splitu cijene daleko niže nego u Baškoj Vodi.

Vidjevši da se HDZ-ovci ne mogu urazumiti, Josip Topalović i Matejas Jozipović su o najnovijem marifetluku dobrog Plenkovićevog poznanika Joska Roščića, obavijestili Ministarstvo financija – Poreznu upravu te je odluka o poskupljenju obustavljena zbog čitavog niza zakonskih propusta prilikom donošenja iste.

Osluku Ministarstva financija – Porezne uprave, možete vidjeti ispod:

1 KOMENTAR

  1. Koji optimisti!!! Šerif će s tom “presudom” obrisat stražnjicu kao i s ostalim mnogima što je obrisao do sad. Njemu ne treba kupovat Violetu! Nego dečki odrišite kesu i platite mirita to.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime