Saborski zastupnik MOST-a Miro Bulj danas je u Saboru jasno dao do znanja što misli o vrgoračkom otpadu koji se dovozi na deponij kod Sinja

Prije nego što je u Sabor stigao premijer Andrej Plenković, Miro Bulj mu je stavio crnu vreću smeća na fotelju.

– Evo njemu smeće koje je ispalo iz auta od Vrgorca do Sinja, što sam prikupio”, rekao je Bulj. Gordan Jandroković je Bulja upozorio da to ne radi, no ovaj MOST-ovac je potom napustio Hrvatski sabor.

Nešto kasnije se očitovao na svom službenom FaceBook profilu.

– Vidim da je premijer Plenković bahat, da je hrabar, pa da ga podsjetim na jedini projekt koji je donio u Sinj, ovu vreću ću ostaviti na njegovoj stolici, evo mu smeće koje sam prikupio od Vrgorca do Sinja. Da li će sutra na pamet pasti ministru ugroze i okoliša Tomislavu Ćoriću da u Sinj uputi otpad iz Rijeke. Pa koja je to logika, uništava građane Vrgorca i Dalmatinske zagore jer poskupljuje cijenu, a također Sinjanima dovozi opasni otpad koji se ne kontrolira i ne selektivan je. Mi to nećemo dozvoliti. Jandrokoviću, iz ovih stopa idem u SVOJ GRAD na sjednicu Gradskog vijeća boriti se protiv takvih kao što si ti!, napisao je Bulj.

1 KOMENTAR

  1. Ob si trebao staviti u vriću, i poslati u EU piunirki honekerovoj i sa njima titinu bistu i petokraku komunističku,jer to je sve marxsov proizvod!

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime