Poštovane moje Sinjanke i Sinjani, cijeli svijet i hrvatski narod se bori protiv nevidljivog neprijatelja, koronavirusa. Nažalost, i u našem gradu Sinju došlo je do oboljelih, započinje priopćenje za javnost saborskog zastupnika i sinjskog gradskog vijećnia Mira Bulja kojeg prenosimo u cijelosti

Jedan od njih je i u gradskom Stožeru Civilne zaštite čime je gradonačelnica i cijeli Stožer dospio u samoizolaciju. Ova situacija nas poziva na još veći stupanj odgovornosti! Stoga u dobroj vjeri pozivam gradonačelnicu Križanac i njezine zamjenike Glavana i Ugrina da u ovoj teškoj situaciji zakopaju ratne sjekire, prestanu se svađati u javnosti i od Sinja raditi “grad slučaj.”

Trenutno je jedini naš zajednički neprijatelj koronavirus! Kad ga pobijedimo, onda ćemo se svađati i politički dijeliti. U ovim trenucima na to nemamo pravo!

Tražim od gradonačelnice da HITNO pred sinjsko Gradsko vijeće stavi najavljene gospodarske i socijalne mjere i rebalans proračuna kako bi spasili svako radno mjesto u našem Gradu Sinju. Vijećnici Mosta nezavisnih lista u Gradskom vijeću podržat će sve dobre i konstruktivne mjere za spas radnih mjesta.

Neka nam PRIMJER zajedništva, jedinstva i sloge u borbi protiv koronavirusa budu naši zdravstveni djelatnici, policajci, vatrogasci, trgovkinje i trgovci, vozači, zaštitari, sinjske i cetinske krojačice koje šiju zaštitne maske, volonteri sinjskog Crvenog križa i svi drugi koji osiguravaju da kao društvo funkcioniramo u ovim teškim okolnostima. Svima njima od srca zahvaljujem jer u ovom trenutku oni nose najveći teret ove krize.

Poštovane moje Sinjanke i Sinjani, ovog neprijatelja možemo pobijediti samo ako smo odgovorni, jedinstveni, solidarni i složni kao što smo bili u Domovinskom ratu i drugim krizama.

Vaš zastupnik Miro BuljPodručje privitaka

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime