Nakon neviđenog izbornog fijaska u kojem je HDZ jedva uspio osvojiti pet mandata u Gradskom vijeću, a Jure Brkan debelo zaostaje za SDP-ovim protukandidatom Zoranom Paunovićem, sazvana je sjednica Gradskog odbora na kojoj je jednoglasno smijenjen tajnik Miro Mucić

Miro Mucić koji će ostati upamćen kao štovatelj ustaških simbola i profesionalni držač kišobrana Jozi Vranješu već je jednom smijenjen da bi na njegovo mjesto bio postavljen Dražen Nemčić. Kada je Dražen Nemčić odlučio odstupiti s takve bezvezne funkcije, na njegovo mjesto je opet prije dva mjeseca postavljen Miro Mucić. Sada je opet smijenjen.

Zašto podijeljeno vodstvo makarskog HDZ-a ima toliku dozu nepovjerenja u Mira Mucića, otkrit ćemo vrlo brzo. 

U međuvremenu, makarski HDZ je u opsadnom stanju. Nikad vrjedniji, članovi stranke obilaze teren i obećavaju što god im padne napamet. Dijele se koncesije zadnji tjedan, zapošljavaju se oni koji nisu bili zaposleni, prepravljaju se računi u gradskim tvrtkama, plaši se članstvo, a sve u svrhu da bi pojedinci sačuvali vlastite fotelje, i nastavili mirno primati silni novac iz gradskog proračuna. Palicu za vođenje kampanje u drugom krugu na lokalnim izborima, dobili su Mario Pavlinović i Mario Vranješ.

Usput, na zadnjem stranačkom sastanku, sve HDZ-ovce je motivirao njihov predsjednik, i gradonačelnik Jure Brkan riječima: „…vi se imate razloga boriti, jer ako ja ne pobijedim, vi ste izgubili, ja i onako idem u Sabor…“ .

1 KOMENTAR

  1. Dva debila na pozicije da vode kampanju,hahahaha….
    Propali poštar(kućni meštar vrtića) i kuhar u Biokovci,hahaha
    Tražiti alibi za gubitak izbora,jadni ti ste koliko ste ste teški.Napravili ste stranku uhljeba i probisvjetova.Jedino je gubitak izbora dobar da idiot od tehničkog u Vodovidu neće moći više skitati po gradu nego će morati zaraditi svoju plaću ili dobiti otkaz.Radni mu je vrime bilo od 7-7,30 pa skutanje obilazeći grad da vidi šta se radi oko asvaltiranja puteva ….

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime