Mladen Grdović slupao skupocjeni Mercedes – opet!

0
Publika je odlučila da Grand prix ovogodišnjeg, 56. Splitskog festivala osvoji njen miljenik, zadarski slavuj Mladen Grdović, dok je prva nagrada stručnog ocjenjivačkog suda, istovremeno i treća nagrada publike išla u ruke Tončija Huljića i Madre Badesse. Publika je drugo mjesto dala Tomislavu Braliću i Intradama. Žiri je drugim mjestom okitio Damira Kedžu, a treće je pripalo Đaniju Maršanu. Nagradu je dodijelilo i Hrvatsko društvo skladatelja, koje je za najizvođeniju pjesmu s prošlogodišnjeg Splitskog festivala proglasilo Moje zlato, autora glazbe Tonča Huljića, te teksta, Vjekoslave Huljić i Petra Graše.

Zadarski pjevač Mladen Grdović (56) jutros je oko 10 sati izgubio kontrolu nad upravljačem, pa je usred Zadra sletio sa ceste i crnim mercedesom 500 CL pregazio pješački otok, te se zaustavio udarivši u stup.

Grdović navodno u novoj prometnoj “egzibiciji” nije ozlijeđen, kao, srećom, ni slučajni prolaznici. U policijsku stanicu gdje je zadržan na kriminalističkoj obradi odvezao ga je djelatnik vučne službe. Što se Mladenu dogodilo još službeno nije poznato, no zasad je izvjesno da je tim pravcem vraćao kući u zadarske Arbanase. Isti skupocjeni mercedes slupao je prije dvije godine nakon što je zbog brzine također prešao na suprotni kolnički trak, udario u vanjski betonski zid obiteljske kuće, a nakon toga i u metalni rasvjetni stup. Prometna policija je tada utvrdila da je u njegovoj krvi bilo 2,7 promila alkohola. Grdović se u dva navrata liječio od alkohola. (Slobodna Dalmacija)

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime