Dinko Bošnjak, načelnik općine Hrvace na tom je položaju od 1993. godine. U gotovo 24 godine političke karijere nije imao ozbiljnijeg protivnika koji bi mu konkurirao, no svemu jednom dođe kraj.

Čini se da je Dinko Bošnjak još ljetos predosjetio da će odijelo i kravatu uskoro morati zamijeniti radničkim kombinezonom te se uhvatio posla. Hrvatačani sve glasnije komentiraju odlazak Dinka Bošnjaka s političke scene, a ova fotografije ide u prilog toj tezi.

1 KOMENTAR

  1. Kako se nije zabunio pa freza sa hondom ili nekom drugom nego agrijom tu su mu proizvidili istomisljenici priko drine nije ni to slucajno sobzirom da je zamracijo priliko dilenja hondinih freza ali ih je valjda unovcijo

  2. Mora se pripremat za poljuprivredu .Koliko je dobio donacija od Švicaraca ,Njemačke vlade…traktora freza svih alatki za rad u polju morat će zaposlit cilu Dalmatinku ,da servisiraju strojeve.Vrime je došlo da se karte otkriju .Diste sad poštenjaćine šutite jer nećete dobit vriću umitnjaka za poljorivredu.Prodane Duše .

  3. E moj boze sta sve necemo procitat virujeteli vi u Boga bojiteli se Boga ,jadna vam majka sta blatite . Niste svjesni da mi imamo nacelnika Dinka da nama drugi netriba isto tako imamo i Titlic i Prolica neka nam ih drag Bog pozivi i da snage da ovo sve izdrzu i krenu u nove pobjede samo naprijed sa srecom.

  4. Dragi moji BITELCANI!! Putem ovih media molim vas da se ne sramotite jer ovo ovo sto vi radite i pisete mislim da ovo niste radili kad je bio DOMOVINSKI RAT!! zalosno je da se nas Bitelski HDZ dijeli na USTASE i CETNIKE . Zapitate li se Nediljon kad u crkvu krenete zasto idete. jer tko vida bliznjega svoga vrida i dragoga Boga!!

    SRAM VAS I STID BILO!!!!

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime