Portal Megamedia u suradnji sa tvrtkom Koncerti d.o.o. iz Zagreba priređuje mali nagradni natječaj za komediju “Ako sam žena, nisam konj” u Makarskoj 15. i 16. listopada u ART dvorani glazbene škole

Riječ je o urnebesnoj komediji o ženi koja traži ljubav.

Ova monodrama na komičan način prikazuje sazrijevanje od prvog zaljubljivanja do prvih bora i jednu od najvažnijih borbi svake žene – borbu da prihvati samu sebe.

Stand up komičarka i glumica Ana Poznanović u svet stand up komedije ulazi nakon objavljenog romana „Vrati se mami, siso“ koji govori o mladoj ženi koja bezuspešno pokušava da se izbori sa balkanskim sistemom vrednosti, maminim sinovima i svojom disfunkcionalnom obitelji.  

Nakon ovog romana ulazi u svijet stand up komedije, najprije uz iskusne kolege komičare, a zatim i sa samostalnim One woman show nastupima koji privlače kako žensku, tako i mušku publiku željnu brutalno iskrenih razgovora o muško-ženskim odnosima, a naročito ispovijesti o seksu i „dejtingu“ u vrijeme društvenih mreža.

Nakon višegodišnjeg iskustva stand up komičarke konačno se oprobala i na „daskama koje život znače“ sa monodramom „Ako sam žena, nisam konj“.

U njoj igra više „uloga“, od 19-godišnje zaljubljene balavice do 40-godišnje žene koja je prošla život ne postajući ništa pametnija kada je ljubav u pitanju. Ova monodrama igra se a velikim uspjehom i publika se iznova vraća zbog komičnog, ali nadasve iskrenog tona kojim su ispričane ženske muke, strahovi i čežnje.

SUDJELOVANJE U NAGRADNOM NATJEČAJU JE JEDNOSTAVNO. SVE ŠTO TREBATE JE NA MAIL ADRESU REDAKCIJE (redakcija@mega-media.hr) POSLATI SVOJE IME I PREZIME UZ NAZNAKU “KOMEDIJA”, A MI ĆEMO ODABRATI JEDNOG DOBITNIKA ILI DOBITNICU KOJA OSVAJA DVIJE ULAZNICE. SRETNO!

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime