Jedinstveno #BeActive outdoor događanje „ZRMANJA TRIPLE CHALLENGE 2021. MASLENICA“  održat će se 11. rujna 2021. godine u prelijepom krajoliku Jasenice, Maslenice, Zrmanje i Novigradskog mora

U sklopu projekta Europski tjedan sporta, koji teži podizanju svijesti građana o važnosti bavljenja sportom i tjelesnom aktivnošću, Ministarstvo turizma i sporta kao nacionalni koordinator organizira „Zrmanja triple challenge 2021. Maslenica“.

Nakon iznimno uspješne utrke kajacima kanjonom rijeke Zrmanje ove će se godine rekreativci imati priliku okušati u ovoj multidisciplinarnoj utrci koja za cilj ima potaknuti građane na bavljenje rekreativnim sportom, istovremeno uživajući u prirodnim ljepotama Hrvatske.

Utrka će se održati 11. rujna 2021. godine s početkom u 9 sati u Maslenici.

Pozivamo sve rekreativce, ljubitelje trčanja, vožnje kajaka i plivanja da se prijave na utrku i da uživaju u prelijepom krajoliku Jasenice, Maslenice, rijeke Zrmanje i Novigradskog mora.

Sudjelovanje u utrci je besplatno, broj mjesta je ograničen, a više informacija kao i prijave možete pronaći na mrežnoj stranici Europskog tjedna sporta https://europski-tjedan-sporta.hr/beactive-outdoor-dogadanje-zrmanja-triple-challenge-2021-maslenica/.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime