Nakon što je nedavno napunio četvrtu godinu trajanja, projekt izgradnje makarskog lukobrana pri samom je kraju te se, sudeći prema najavama ravnatelja županijske Lučke uprave Domagoja Maroevića, broje posljednji dani radova.

– Očekujemo da sve bude gotovo kroz idući tjedan, a trenutno se završava unutarnje osvjetljenje lukobrana i radi se završno ‘šminkanje’. lukobran1Odmah nakon toga pokrećemo postupak za dobivanje uporabne dozvole i moja očekivanja su da projekt bude spreman za otvorenje u mjesecu ožujku – dodao je Maroević. (Makarsko Primorje)
lukobran

1 KOMENTAR

  1. Lijep lukobran..Bilo bi dobro da je projekat Veljka Barbijerija realiziran prije. Žalosti i činjenica da će građani makarske platiti lukobran dva puta. na kraju trebamo se zapitati gdje su nestali novci s računa poduzeća Osejava d.d., koji su bili namjenjeni za gradnju lukobrana 1990 godine??? Mladen Bajić i SDP Makarska, trebao bi odgovoriti na postavljeno pitanje gdje su novci od Osejave d.d.,uvaženoj vijećnici Verici Raos,kao i građanima makarske.

  2. Triba pitat Biljanu Puharić, Augusta Alača i Hrvoja Urlića oni znaju gdje su novci. Bajić nema pojma,čovik dobio amneziju kao i za Loru.

  3. Od prvog dana izgradnje lukobrana svi radovi su bili nelegalni. Nikad prekršitelji nisu bili kažneni. Današnja vlast nekadašnja oporba je ganjala onu vlast. oni započeli šporko sa Jadrankom Kosorm sada će Bilić i Veličković sa Oreškovićem prisicati fjoke uz šampanj! Jebe lud zbunjenoga. Oreškoviću ti tvoji ste na potezu. Luštrajte di su isparili 5 milijuna Dm-sada Eur sa kamatama. Ta lustracija će pomoć narodu.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime