Zoran Milanović izašao je rano jutros na biralište, a nakon glasovanja, doživio je neugodan incident kada ga je verbalno napao muškarac

Doznaje se da je riječ o Branimiru Joviću, zagrebačkom odvjetniku. Jović je pričekao Milanoviću na izlazu s birališta i dovikivao mu da je komunjara.

– Ne može mene nitko maknuti, komunjara da me makne? Laže vas sviju, gospodo. On je komunista, komunjara. Šta koga briga, mene briga? Evo ga, evo vam komunjara, laže vas, na kraju se otkrilo da je komunjara. Birajte ga, birajte ga, urlao je Jović.

Zoran Milanović mu nije ostao dužan. Zaprijetio mu je policijom, nazvao ga huliganom, a smatra da iza svega stoji Milijan Brkić.

6 KOMENTARI

  1. Tipicni glasac ADZa,garantirano uzorni omladinac,clan SKOJa,krsten ’91,upisanih 30 dana ratnog puta kao lazni branitelj…..
    Isti zivotopis kao Miro Mucic,ha,ha

  2. Sa komunistima zločinca bravara, svih boja vrsta i uzrasta, ma gdje bili i u kojoj se stranci nalazili,DOLI SA NJIMA! Sprovesti to u djelo,samo dolazi u obzir otvoranje Arhive, oni su zauzeli sve stranke i zajednički vladaju! Sad vam može biti jasno, da su sve stranke i svi predsjednici koji su do sad vladali Hrvatskom, jedno dušno su odbijali provesti LUSTRACIJU! ZAŠTO? KAO SUZA BISTRO I JASNO,ZAVRŠILA BI NJIHOVA ERA VLADANJA, ZATO SU I ZAUZELI SVE STRANKE,I MEĐU VAS BACAJU KOSTI DA SE POKOLJETE,A ONI DA VLADAJU!ZATO, U ŠTRAJK ZA LUSTRACIJU, JEDINI JE PUT KOIM SE MOŽEMO OSLOBODITI KOMUNJARA I NJIHOVA ROPSTVA!

  3. hdz+sdss+sdp+hns+ids=skj-u i njihovi jugođenerali,koji krst primiše ka i pojedine “pope” sa “majkom” jacom devedesetih!Zato i je “budućnost” vire krenula put Istambula, jer su titini europejci iz Crkve istrali Boga i hrvatske vjernika, a uveli orijunu,ništa čudno, titini sljedbenici imadu državu “crkvu” i vjeru koju im je u Rimu “isprosio”tito i njegovi sljedbenici u posjetu Rimu, neškodi puno, i mi koji vjerujemo u Uskrsnuće, a ne u komunjare i njihovu “pravdu”, dobit ćemo i mi misto kod Naših Mučenika Krista i Svetog Alojzija, koji nas čekaju sa Ljubavlju,oni će nas razumiti jer su nas progonili isti,to jest bezbožnici i ateisti !

  4. Ovaj anonimac od 2:18pm mora da je u bijegu iz kakve institucije… I takvi se od progona uvek sakriju ovde kod nas… Jooj, Bože sačuvaj!

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime