Druga najveća investicija Imperial Riviere odnosi se na destinaciju Makarska – drugu fazu preuređenja i repozicioniranja Valamar Meteor Hotela

Nakon prošlogodišnjeg uređenja 112 smještajnih jedinica, ovogodišnja investicija obuhvaća preuređenje preostalih 166 smještajnih jedinica, zone recepcije i lobija, izgradnju novog kompleksa vanjskih bazena, preuređenje zone unutarnjeg bazena i spa, implementacija Maro koncepta animacije, preuređenje zone sa dvoranom za sastanke te preuređenje ulaza i prilaza. Privremena obustava gradilišta od 25. ožujka koja je trajala otprilike mjesec dana je onemogućila pravovremeni završetak investicije i stavljanje hotela u funkciju, tako da će se radovi na preostalih 25% investicije nastaviti nakon turističke sezone.                                                                                                                        

U sklopu Valamar Meteor Hotela, uz samu šetnicu i plažu realizirana je investicija u novi objekt s ugostiteljskom ponudom, pod nazivom Trattoria La Pentola, koja je protekli tjedan počela sa radom. Ova investicija Imperial Riviere vrijedna je 4,7 milijuna kuna i u visokoj sezoni zapošljavat će oko 20 djelatnika. Novi ugostiteljski objekt raspolaže s oko 100 vanjskih sjedećih mjesta te 80 unutarnjih. Ovo je već četvrti La Pentola restoran u Hrvatskoj, brendiran u skladu s Valamarovim standardima, i prvi takav izvan Istre. Trattoria La Pentola spoj je mediteranskih okusa i talijanske kuhinje, a u svakodnevnoj ponudi nalazi se niz specijaliteta poput domaće tjestenine, pizze, morskih specijaliteta i mesnih delicija s roštilja.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime