Nedeljka i mlađahni ljubavnik ubili muža i bacili ga u bunar!

0

Policija je otkrila scenarij jezivog planiranog ubojstva koje se 24. studenog 2013. godine dogodilo u Dubravi kod Vrbovca.

Ustanovili su da su se 35-godišnjakinja Nedeljka i 26-godišnjak Mato dogovorili da će napasti 41-godišnjeg Ivicu, Nedeljkinog muža. Mato je nekoliko godina dana živio i radio kod Ivice te je u tom vremenu postao i Nedeljkin ljubavnik. Sumnja se da su osumnjičeni na dan ubojstva u poslijepodnevnim satima u obiteljskoj kući u kojoj su živjeli iskoristili vrijeme kada se Ivica odmarao. Tada mu je Mato prišao te ga sjekiricom koju je prethodno donio u kuću više puta udario u glavu. Potom je tijelo premjestio u podrumski dio kuće gdje je iz plinskog pištolja, kojeg je osumnjičeni prethodno kupio također u dogovoru s osumnjičenom, u glavu oštećenom ispalio više hitaca. Na kraju je oštećenom nožem zadao i više uboda te je 41-godišnji muž preminuo na mjestu događaja.

Bacili Ivičino tijelo u bunar

U namjeri da prikriju kazneno djelo osumnjičeni su tijelo oštećenog prevezli do napuštenog imanja na području Vrbovca, gdje je osumnjičeni 26-godišnjak tijelo ubacio u bunar prethodno ga opteretivši komadom željeza koji je poslužio kao uteg. Nedeljka se potom pojavila i na televiziji te tražila pomoć ljudi, tvrdeći kako joj je muž pobjegao s ljubavnicom, a nju i djecu ostavio bez ičega. Mnogobrojni Hrvati donirali su majci troje djece novac i potrepštine, a donirana im je čak i kuća. Policija je tijelo pronašla 2. travnja u večernjim satima. Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni su predani pritvorskom nadzorniku, dok je nadležnom Županijskom državnom odvjetništvu  u Velikoj Gorici podnijeta kaznena prijava. Mato je policiji za vrijeme ispitivanja priznao velik broj detalja stravičnog ubojstva. (index.hr)

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime