Previranjima dvaju nogometnih klubova iz Imotskoga nema kraja, novi događaj dogodio se jučer kada je policija došla na trening djece zbog neovlaštenog korištenja terena od strane omladinskog pogona nogometnog kluba NK Imotski 1991 a policiju je pozvala uprava NK Imotski

Sve o ovome događaju objavili su na svojoj Facebook stranici iz nogometnog kluba Imotski 1991 u priopćenju kojeg prenosimo u cijelosti;

Kako bi ste bili informirani o svim događanjima evo najnovijih informacija.

Jučer smo kao i prethodnih dana trenirali na Gospinu docu uz odobrenje gradonačelnika koji je dozvolio da treniramo dok se ne riješi situaciju oko ugovora,kojeg još čekamo.

Već nekoliko puta ovog mjeseca tako i jučer policija je došla za vrijeme treninga na stadionu Gospin dolac, jer je uprava kluba NK IMOTSKI na čelu sa predsjednikom i njemu bliskim savjetnicima pozvala policiju. Međutim ono što je žalosno je da za vrijeme treninga dolazi do nelagodnih i stresnih situacija pred djecom i roditeljima koji ostaju u čudu jer to je naš gradski stadion. Nažalost događaju se još čudnije stvari (a koje su nam prenijeli roditelji djece a i sama djeca) kako predsjednik NK Imotski pojedinačno naziva djecu mimo znanja roditelja i nagovara „da pređu u NK Imotski a da će on i njegovi ljudi srediti trenera Malenicu“ nazivajući ga pritom uvredljivim imenima.

Nažalost, nakon što su i roditelji i djeca shvatili ozbiljnost takvih postupaka nekolicina njih se želi ispisati iz NK Imotskog, ali predsjednik NK Imotski im ne da ispisnicu i ucjenjuje djecu.

Ovo je već ozbiljna situacija i pojedini roditelji su spremni na prijave nadležnim državnim institucijama. (dalmacijadanas)

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime