Zahvaljujući građanima Makarske i društvenim mrežama, nije trebalo dugo da se otkrije tko je osoba sa motorističkom kacigom koja je jučer u Lulićevoj ulici na broju 19 prijetila Terezini Grgić

Suprug Terezine Grgić, Goran objavio je fotografiju osobe za koju tvrdi da je jučer oko 13:30 na motoru došla do njihove kuće. – Tamo je bila moja supruga i taj muškarac na motoru s kacigom na glavi ju je prijeteći pogledao i rekao joj između ostaloga da će ju poznati i da će platiti zbog svega, ispričao je za portal Megamedia Goran Grgić.

Kako nije znao tko je ta osoba, Goran Grgić je nas svom Facebook profilu objavio fotografiju muškarca s pitanjem zna li tko identitet osobe koja je prijetila njegovoj supruzi. Uskoro su se počeli javljati sugrađani te je postalo jasno da je riječ o Dariu Laliću, odvjetniku iz Makarske.

  • U tijeku je jedan imovinsko-pravni postupak pred sudom između mene i još jednog čovjeka kojeg zastupa upravo Dario Lalić. Bio sam policijski službenik 25 godina i nikada nisam doživi, čuo ili vidio da se ovako ponaša jedan odvjetnik. Njegov ring za borbu je sudnica, a ne dolazak na privatni posjed gdje prijeti nezaštićenoj ženi, priča nam Goran Grgić.

  • Nakon što je putem društvenih mreža izdana svojevrsna „tjeralica“, Dario Lalić je jučer poslijepodne još jednom došao do Grgićeve kuće no ovaj put je tamo bio i Goran Grgić. U kraćoj raspravi Dario Lalić nije imao Bogzna što za reći pa je ubrzo dao gas i dao, što bi rekli petama vjetra!
  • Nakon ovog incidenta, Goran Grgić i njegova supruga Terezina prijavili su sve Policijskoj postaji Makarska i u tijeku su izvidi. Nesvakidašnji slučaj ometanja posjeda i prijetnje vjerojatno će doživjeti i sudski epilog, a Laliću će najveća briga biti ukoliko Goran Grgić podnese službenu prijavu Hrvatskoj odvjetničkoj komori.

2 KOMENTARI

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime