Na jučerašnjoj novinskoj konferenciji Nezavisne liste za Podgoru nositelja Đanija Vele, izneseni su alarmantni podaci o trošenju proračunskih novaca.

– Prije dva dana netko je u naš poštanski sandučić ubacio financijsku karticu iz koje proizlazi da je općina Podgoru na reprezentaciju u lokalu hotela „Kalifornija“ potrošila preko 27 tisuća kuna! Stvar je još gora kada se zna da je taj lokal u vlasništvu načelnika općine Ante Miličića, kazao je Đani Vela dajući novinarima na uvid sporni dokument.
Kandidat za zamjenika načelnika na Nezavisnoj listi za Podgoru, Ante Bazina izrazio je zabrinutost vođenjem financija općine Podgora javno se pitajući zašto općina Podgora izdvaja preko 12 tisuća kuna za odvojeni život, a nije poznato kome je taj novac uplaćen i po kojoj logici.
– U proračunu stoji da je na održavanje javnih površina potrošeno cca. 86 tisuća kuna, no to mještani Podgore ne vide jer je dobar dio javne površine poprilično zapušten. Naša želja je da se općinskim novcem upravlja odgovornije, tranparentnije i pravednije, kazao je Bazina.
Kazao je i to kako bi svatko trebao brinuti o javnoj površini na kojoj ostvaruje nekakav profit te se zalaže da se ubuduće koncesionarima s ležaljkama na plaži uruče i jedne grablje i metla, te da svaki dan čiste smeće na plaži od koje zarađuju.
Đani Vela i Ante Bazina iskazali su inicijativu za osnivanje mjesnog odbora u Podgori odnosno po kvartovima kako bi rad Općinskog vijeća bio štpo kvalitetniji i prilagođen potrebama stanovnika.
Na kraju su poručili da će dolaskom na vlast ukinuti stavke poput „odvojenog života“, a stavke poput reprezentacije, intelektualnih usluga i sl. razumno ograničiti i pravedno usmjeriti.

1 KOMENTAR

  1. A sta fali Bazinama svima su vam pomogali i uletali kad vam je trebalo.vise ste popili i pojeli u Bazina nego bilo gdje u Podgori ako vam ne odgovaraju ajde te u Mrkusica on ce vam dati ali po Dzepu ili vas barem prevarit .Ante Bazina je olicenje postenja i da je vise ovakih ljudi ko Ante podgora bi cvala

  2. Nedaj se Antisa samo naprijed zgazite ih samo i ako budes donacelnik morat ces nam i dalje radit klime jer si najbolji po kvaliteti i cjeni .samo hrabro

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime